+359 883 392 152 Запитване

ХОТЕЛ Les Bruyeres

ХОТЕЛ Les Bruyeres

Морзин, Франция
Продължителност
8 дни / 7 нощувки
Изхранване
BB
Идеално разположен в центъра на курорта, на по-малко от пет минути пеша от ски лифтовете. Вътрешен бар, зона за отдих, тераса, зона за релакс, зона за игра… всичко това в семейна атмосфера в сърцето на Морзин, като ключовите думи тук са релаксация и наслада.
Цени от
625
Запитване
Описание

От единични до четворни, хотел Les Bruyeres предлага 22 просторни стаи, всички оборудвани с баня и тоалетна. Комфортни стаи с "планински дух" и балкон, за да се насладите на гледката към планините.

Каране на ски или планинско колоездене, за да откриете Portes du Soleil, туризъм, водни дейности... планината предлага изобилие от дейности за цялото семейство! След ден, изпълнен с вълнение, хотел Les Bruyeres предлага зона за релаксация с плувен басейн (покрит и отопляем през зимата), сауна, зона за игри: насладете се на почивка и време, което е само за вас, за да се отпуснете


Програма

Големите имена в района на Portes du Soleil включват Avoriaz, Chatel, Morzine и Les Gets. Заедно с някои по-малки села те предлагат 650 км писти, което прави Port du Soleil най-голямата ски зона във Франция.

Разгледайте удивителния регион Les Portes du Soleil, като резервирате очарователна ваканционна къща под наем. Добре известен със своите ски писти, занаятчийски производители на сирене и тематичен парк, този район предлага по нещо за всеки турист. Независимо дали сте със семейството, приятели или половинката си, ваканционните жилища под наем предлагат много предимства.

Ски курорти Portes du Soleil :
 

  •  Avoriaz 1800 (1800 m)
  •  Chapelle d'Abondance (1020 m)
  • Châtel (1200 m)
  •  Les Gets (1172 m)
  •  Morzine (1000 m)

На Après-Ski можете да се насладите в многобройните хижи, барове и дискотеки във всички населени места на Portes du Soleil като Morzine (с Avoriaz), Châtel, Montriond, La Chapelle-d’Abondance, Saint-Jean-d’Aulps, Les Gets и Abondance. А от швейцарската страна Champéry, Val-d’Illiez (със Champoussin und Les Crosets) както и Morgins и Torgon.

Препоръчително е да се посети Champéry (1053 m) тъй като този курорт е най-старият в региона. Традиционни занаятчийски къщи, малки магазинчета и павильони със сувенири запълват центъра на градчето и същевременно го зареждат с типичната атмосфера на едно френско алпийско селце.

Курортът Avoriaz е идеалното място за тези, които искат да избягат от забързаността на ежедневието. Без наличието на автомобили, по улиците се движат само шейни теглени от коне, които не могат да не бъдат забелязани благодарение на техните звънци. В Portes du Soleil се намират разбира се и други курорти, които са запазили своят старинен стил и характер, като например Châtel, Les Gets и Morzine. Всеки ски курорт в областта Portes du Soleil естествено предлага всевъзможни подслони за всеки вкус и изисквания - от комфортни хотели, уютни вили и апартаменти, та чак до хижи и ваканционни вили в старинен стил.

Две мероприята не бива да бъдат пропускани. Интернационалното състезание с шейни теглени от кучешки впряг "La Grande Odyssée", което се провежда всяка година през Януари, както и "Chavanette Session". Това спектакулярно състезание по ски, при което всяка година през Февруари, смели скиори си мерят силите на най-стръмната писта в Portes du Soleil - "Черната стена".

Забележка:за проверка и актуална цена, моля пуснете запитване с конкретни прериоди и брой хора в помещение.