+359 883 392 152 Запитване

самостоятелно пътуване


ИЗБЕРЕТЕ ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ПОЧИВКА ПО СВОЙ ВКУС И ПРЕДПОЧИТАНИЯ

Пътуване по твой вкус  е за всички любознателни, свободолюбиви и независими пътешественици, които искат да откриват по свой начин нови дестинации, нови адвенчър приключения, нови градове, нови находки и нови гастрономни вкусове.

Ваканция по твой вкус  дава възможност на пълна свобода при организиране на вашето пътуване. За да можем да ви помогнем да сглобите елементите от вашата ваканция е необходимо да попълните нашият формуляр тук.

С над десет години опит, ние имаме самочувствието и репутацията за предоставяне на висококачествени услуги по моделиране на нашите клиенти. Нашият пълен фокус е върху разбирането на индивидуалните нужди на нашите клиенти и проектирането на нашето решение за обслужване им.

Предоставяме необходимите инструменти за всички компании, които искат да оптимизират своите бюджети за пътуване. Ние държим и поддържаме съотношение цена/качество, качество и иновации. 

Управленски услуги:

Методологичен план за изпълнение на проекта;

• Съдействие при определяне на политиката за пътуване и осигуряване на нейното прилагане;

• Подробен анализ и договаряне с доставчици на услуги (авиокомпании, хотели и др.) с цел получаване на преференциални цени и условия;

• Предоставяне на месечни, тримесечни и годишни отчети за пътните разходи, подробни в зависимост от вида на услугата и постигнатите спестявания;

• Периодична оценка на удовлетвореността на клиента от услугите;

• Проследяване на карти за лоялност, предлагани от различни доставчици (авиокомпании, хотелски вериги) и предупреждение при изтичане на получените мили, помощ при получаване на безплатни билети и др.

 

 

НОВ СВЯТ ВИ ОЧАКВА, ЗА ДА МУ СЕ НАСЛАДИТЕ !