+359 883 392 152 Запитване

MICE:МЕРОПРИЯТИЯ И ОБУЧЕНИЯ


Туристическа компания Ревери и REVERIE BULGARIA EVENTS  оптимизира максимално начина на работа при организирането на мероприятия и семинари на нашите корпоративни клиенти. Мотото на нашя екип  e: Meet, Dine and Relax 

 
Нашите услуги са:
 
РЕГИСТРАЦИИ НА КОНГРЕСИ
Извършваме регистрации за всички конгреси в България и чужбина.
 
Услугата включва:
 
Регистрация на участниците в конгреса без комисионна върху таксата за регистрация
 
Резервация на хотел в близост до мястото на конгреса
 
Резервация и издаване на самолетни билети на най-ниски цени
 
Организиране на трансфери по желание на клиента.
 
Като член на глобалната организация за управление на корпоративните пътувания ITP – International Travel Partnershi и BEDWOUK EXBITION AND WORDWIDE MEETING PLANNERES GUIDE , чрез нашите партньори ще усигурим при нужда хотелски резервации на изключително преференциални цени, посрещане и трансфер на групи, резервации на ресторанти, организиране на екскурзии и др.
 
 
ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА КОНФЕРЕНЦИИ, СЕМИНАРИ И ОБУЧЕНИЯ
 
Нашите услуги
 
Организирането на едно мероприятие, конференция или семинар /обучение изисква огромни усилията, отнема време и се ангажира  голям колектив. Туристическа компания Ревери може да ви предостави пълен пакет от услуги, който да ви освободи от всички ангажименти свързани с настаняване, хранене, транспорт, изработка на рекламни материали и т.н. Нашата цел е да ви оставим повече време и да се концентрирате върху самото мероприятие и вашите гости! 
 
 
Избор на място
 
Внимателно проучване на нуждите и идеите на клиента за желано място за събитието. Осъществяване на контакти с възможни места за провеждане на конференцията и проучването им в детайли. Предложение за най-подходящо място, анализ и сравнения. Осигуряване на детайлно планиране на провеждането на срещите  и събитията включващо планиране и бюджетиране.
 
 
Планиране на мероприятието 
 
Подредба и цялостен дизайн на залата, гарантиращ адекватната атмосфера за събитието. Извършване на регистрация на участниците. Провеждане на разясняващи срещи за фирмите участнички и изработване на правила за участниците и регламентиране на услугите.
 

Озвучаване и мултимедия
 
Предоставяне на мултимедийно и аудио оборудване за конферентни нужди, инсталиране и тестване на система за озвучаване. Предоставяне на допълнително техническо оборудване за програмата. 
 

Връзки с обществеността
 
Публично огласяване на предстоящата конференция. Уреждане на пресконференции и свързани интервюта и отчети. Възможност за извършване на различни публични дейности за разгласяване на събитието. 
 
 
Изработка на материали за конференцията
 
Изготвяне и превод на рекламни материали  и изготвяне на всякакви материали.
 
 
Кетъринг
 
Планиране и кетъринг – въпроси свързани с храненето (цена, кухня, място). Проследяване и контрол върху доставките.
 
 
Настаняване
 
Помощ при планиране, уреждане и резервиране на стаи за гостите на конференцията. Помощ и съвети за осигуряване настаняването на гости с различни нужди. Осигуряване на хотелски резервации и потвърждаването им. 
 
 
Транспорт
 
Осигуряване на трансфери за гости при пристигане и заминаване. Осигуряване транспорт до хотела, място на конференция по време на събитието. Осигуряване на групови самолетни билети при необходимост ако мероприятието е в чужбина.
 
 
 
Развлекателни програми
 
Организиране на всякакви видове посещения, туристически обиколки, конферентни обиколки и различни маршрути  за посещения. Уреждане на различни допълнителни туристически услуги ( обиколка с екскурзовод, винени дегустации, обеди, вечери, забавни програми).
 
 

ТЕМАТИЧНИ СЪБИТИЯ И ФИРМЕНИ ПАРТИТА
 
Място
 
Ние ще изберем най-подходящото за вас място, като се съобразим с вашите изисквания и бюджет.
 
 
Сценарий
 
Ще изготвим за вас специален сценарии за това как да протече вашето събитие. Ще се заемем с посрещането на гостите и артистичното водене на цялото тържество – с много забавление, игри, танци и изненади за вас и вашите гости.
 
 
Аранжиране
 
За всяко събитие ние изготвяме индивидуален дизайн на залата/ресторанта, съобразен с вашите желания и идентичност.
 
 
Храна и Напитки
 
Леки и елегантни коктейли, сериозна вечеря в ресторант или организиране на барбекю сред природата – храните и напитките са специално подбрани и поднесени по неповторим начин.
 
 
Музика
 
Музикалното оформление се подбира предварително по ваш вкус. Нашите професионални диджеи ще ви заразят с прекрасно настроение, а при желание от ваша страна можем да ви осигурим известен изпълнител или група по избор.
 
 
Снимки
 
За запечатване на веселите мигове можем да ви осигурим професионални фотограф и оператор, да изработим брандирани CD та за всички участници със спомен за събитието.
 
 
Тиймбилдинг
 
В основата на добрия Тийм билдинг стоят различни симулативни игри, представляващи скрит паралел с реалния и корпоративния живот.Този тип игри поставят участниците в различни ситуации, чрез които те могат да покажат нови умения и способности. Този тип игри поставят участниците в различни ситуации, чрез които те могат да покажат нови умения и способности. 
 
 
 
БЯГСТВО СРЕД ПРИРОДАТА И ЗАБАВЛЕНИЯ НА ОТКРИТО / СПЕЦИАЛНИ ПРОГРАМИ С ТЕМАТИЧНИ ПЪТУВАНИЯ В БЪЛГАРИЯ 
 
GOLF & SPA 
 
Обединявайки най-доброто от миналото и от ултра-модерните технологии, новите голф игрища и СПА хотели на България ще ви предложат уникално съчетание на авангардни и класически техники за релаксация заедно с удоволствието да поиграеш голф.
 
WINE & SPA 
 
Насладете се на прекрасните български вина и вкусната регионална кухня в най-добрите винарски региони на България.​
 
Подсигуряване на надземен и въздушен транспорт по прогами "Еразъм" и СПЕЦИАЛНИ КОРПОРАТИВНИ ЦЕНИ 
 
При сключване на договор за корпоративно обслужване Ви предлагаме отстъпки за отделните услуги от 3 до 12% и от 5 до 25 % за туристически пакет. Конкретна информация за размера и вида на отстъпките можем да обсъдим на среща в удобно за Вас време в нашия или Вашия офис.
 
REVERIE BULGARIA EVENTS и НАТРУПАНИЯТ ОПИТ
 
REVERIE BULGARIA EVENTS завоюва име на доверен  партньор в комплексното обслужване на делово пътуване в целия свят. В потвърждение на това са услугите, които са ползвали нашите постоянни клиенти:

 

 • ДИПКУ - Стара Загора, Тракийски Университет
 • МИРГ "Варна-район Аспарухово-Белослав-Аксаково"
 • МИРГ "Шабла-Каварна-Балчик"
 • МИРГ "Бяла-Долни Чифлик-Аврен"
 • МИРГ "Самоков"
 • Община Шабла
 • Община Поморие
 • Община Казанлък
 • Професионална гимназия по икономика Д-р "Иван Богоров", Варна
 • Сини Хоризонти
 • Център за Устойчиво социално развитие
 • Фондация "Николаевка"
 • Форум Гражданско Общество
 • и други..

Успехът на нашите клиенти е най-голямото ни постижение! Доверете ни се и Вие!