+359 883 392 152 Запитване

Почивка в Шарм ел Шейх, Египет със самолет от Варна - 7 нощувки

Шарм Ел Шейх, Египет
Продължителност
8 дни / 7 нощувки
Дати на отпътуване
22.09.2024 г.,   29.09.2024 г.,   06.10.2024 г.,   13.10.2024 г.,   20.10.2024 г.,   27.10.2024 г.
Цени от
407
Запитване
Програма
Описание:
ЕГИПЕТ 2024
Обявените цени са с динамично ценообразуване, в реално време и са пряко свързани с евентуална промяна в цените и условията на всеки хотел.
Хотелите си запазват правото да променят или прекратяват отстъпките и промоциите по всяко време и туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна на цената. Затова препоръчваме резервация в срок до 24 часа след избор на хотел и оферта.

Описание / Транспорт:
Полетна информация:
Заминаване: FB8289 12:50 Варна - 15:30 Шарм ел Шейх
Връщане:      FB8290 16:40 Шарм ел Шейх - 19:20 Варна
Тип самолет: B733
Адрес на авиокомпанията: гр. София, бул. "Брюксел" №1
Авиокомпания: Bulgaria Air
  • Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиокомпанията!

Описание / допълнителни услуги:
Информация за допълнителните екскурзии:

  • Всички допълнителни екскурзии се извършват от местен лицензиран екскурзовод на руски или английски език.
  • Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на посещаваните обекти.
  • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат само и единствено на място в щатски долари. Посочените по-долу цени са ориентировъчни и могат да бъдат променяни от местните ни партньори.

1. Планината на Моисей и манастира Св. Екатерина - Изкачване на светата планина на Моисей и посрещане на изгрева, когато според легендата, се пречистват греховете ни. Посещение на древния музей - Св. Екатерина, един от най-старите работещи манастири в света. Неговата слава и мистика идва от местоположението му в подножието на планината Синай, мястото на историята на Стария завет на Десетте божи заповеди, и така е почитана от християни, евреи и мюсюлмани. В манастира се намира и "горящия храст" и една от най-известните колекции от религиозни икони в света, чиято селекция е изложена на посетителите в музея.  Днес пътуващите и поклонниците все още са привлечени да посетят манастира и да отидат на връх Синай. Самият манастир е изграден през VІ век по времето на византийския император Юстиниан, ограден е с големи зидове за защита от бедуините. През ХІ век приема за свой патрон света Екатерина от Александрия. Разполага с изключително богата библиотека с ценни ръкописи и икони.  Построен е на мястото, където според Стария завет Господ се явил на Мойсей и му предал Божиите заповеди. В манастира се намират и мощите на "Св. Екатерина",  кладенеца на Моисей. 
Цени: Възрастен - 55$; Дете от 2 до 11.99 г - 30$. Цената не включва: възможност за наем на камила и топли завивки - срещу доп. такса. 
2. Манастира Св. Екатерина. Манастирът на планината Мойсей е един от най-старите християнски манастири в света. Ще можете да видите реликви и библейски артефакти и да научите тяхната история. Програмата на обиколката включва посещение на древния манастир Света Екатерина и Горящия храст.
Цени: Възрастен - 60$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 35$. Цената включва: входни такси, обяд. Цената не включва: напитки по време на обяда, разходи от личен характер.
3. Посещение на Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет (с автобус). Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Обяд в традиционен ресторант /включен в цената/. Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Посещение на фабрика за сувенири. Разходка с лодка по река Нил. Отпътуване за Шарм ел Шейх.
Цени: Възрастен - 100$; Дете от 2 до 11.99 г - 55$. Цената включва: закуска, входни такси, обяд, кафе и чай. Цената не включва: разходи от личен характер.
4. Посещение на Пирамидите – едно от Седемте чудеса на Древния свят и Сфинкса в Гиза – най-големият, най-старият и най-известният от безбройните запазени сфинксове в Египет (със самолет). Пирамидите в Гиза от дълго време са най-посещаваната атракция около Кайро. От времето на тяхното изграждане пирамидите в Гиза въплъщават древността, мистерията – и дават повод за невероятни хипотези. Пирамидата на Хеопс е най-старата в Гиза и най-голямата в света, изградена ок. 2500 г. пр.н.е. от близо 2,3 милиона варовикови блокове, тежащи средно по 2,75 тона и придвижвани от 100 000 роби. Трите по-малки пирамиди в съседство принадлежат на Хеопсовите царици или сестри. Обяд в традиционен ресторант /включен в цената/. Посещение на Египетския музей, който пази най-голямата колекция с антики от времето на фараоните в света. В музея има 160 000 артефакти, покриващи 5000 годишна история. Посещение на фабрика за сувенири. Разходка с лодка по река Нил. Отпътуване за Шарм ел Шейх.
Цени: Възрастен - 280$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 270$. Цената включва: закуска, входни такси, обяд, кафе и чай. Цената не включва: разходи от личен характер.
5. Екскурзия до Луксор (със самолет). Алея на Сфинксовете, Долината на царете, фабрика за алабастър, храмът на единствената жена фараон - кралица Хатшепсут (градът на мъртвите), Колосите на Мемнон, разходка с лодка по Нил, храмът Карнак (градът на живите).
Цени: Възрастен - 290$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 280$. Цената включва: входни такси, обяд. Цената не включва: напитки по време на обяда, разходи от личен характер.
6. Екскурзия до ЍОРДАНИЯ - ПЕТРА (1 ден, ферибот). Петра е вълшебен град, включен от ЮНЕСКО в списъка на шедьоврите на културното наследство. Яздейки коне (10 минути срещу допълнително заплащане) като Индиана Джоунс, ще преминете през лабиринта на дълбокото дефиле. Древен град, изгубен в пясъците, ще отключи вашата тайна: ще видите древния театър, двореца Ал-Хазна.
Цени: Възрастен - 305$; Дете - от 2 до 11.99 г. - 300$. Цената включва: входни такси, обяд. Цената не включва: напитки по време на обяда, разходи от личен характер, яздене на коне.

7. "Магическият бял остров" (Рас Мохамед)
Ексклузивна разходка с лодка до Магическия остров, който се намира в национален парк Рас Мохамед. Уникална възможност да посетите острова и да опознаете подводния свят на резервата. Възможност за плуване сред едни от най-красивите рифове на Червено море. Ще се запознаете отблизо с естествената водна среда на едни от най-атрактивните морски обитатели.
Цени: Възрастен - 65$ без гмуркане, 75$ с 1 гмуркане; Дете от 2 до 11.99 г - 40$. Цената включва: обяд с морски дарове, безалкохолни напитки. Цената не включва: наем на маски и плавници, разходи от личен характер.
8. VIP круиз
Разходка с лодка на снежнобяла ВИП яхта. Не пропускайте възможността да събирате слънчеви лъчи на откритата палуба на луксозния кораб, да си почивате в компания на приятели, да плувате в морето или да наблюдавате безкрайното разнообразие на морските видове в морето. 
Цени: Възрастен - 105$; Дете от 4 до 11.99 г - 65$. Цената включва: обяд с морски дарове, безалкохолни напитки. Цената не включва: наем на маски и плавници, разходи от личен характер.  
9. Перлите на Синай - ПРЕОТКРИЍ ДАХАБ
Долината Вешваш в Дахаб е мистериозен извор образувал се преди векове след редките дъждове в пустинята и скрил се сред планините и каньоните. Отпътуване за Дахаб в 07.30 сутринта, при пристигането в Дахаб ще откриете: разходка с батискафа, 2 спирки за гмуркане с плавници и маски.
Цени: Възрастен - 105$ без гмуркане, 120$ с 1 гмуркане; Дете от 4 до 11.99 г - 65$. Цената включва: обяд с морски дарове, безалкохолни напитки. Цената не включва: наем на маски и плавници, разходи от личен характер.  
10. Шоу с крокодили
Ще видите шоу със змии и крокодили, които ще ви удивят с необичайни трикове, изпълнявани от дресьори на тези страховити хищници.
Цени: Възрастен - 35$; Дете от 2 до 11.99 г - 25$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер. 
11. Шоу с делфини
Невероятното представление с участието на обучени делфини е празник за деца и възрастни.
Цени: Възрастен - 35$; Дете от 2 до 11.99 г - 25$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер.
12. Плуване с делфини
Между 15 и 30 минути „делфинотерапия“, за да си починете и презаредите с положителни емоции от тези мили океански животни. Придружителите и зрителите заплащат такса 20$.
Цени: 30 мин - 120$; 15 мин - 90$. Цената включва: входни такси. Цената не включва: разходи от личен характер.
13. Невероятният Шарм
Обзорен тур на Шарм – най-красивият град на Червено море. Ще видите най-голямата джамия в града, ще посетите "Мемориала на мира" и развлекателния център ‘Нефертити”.
Цени: Възрастен - 15$; Дете от 2 до 11.99 г - 5$. Цената не включва: разходи от личен характер. 
14. Супер приключение
Продължителността на екскурзията е от 07:30 до 15:00 часа. Ще отидете с джип до природния резерват Nabq. Какво ви очаква: каране по дюните на дъски, подобни на сноуборд (Sand Board), яздене на камили, АТВ и джипове в най-красивите места на защитената местност. Ще посетите каньона и ще видите потъналия кораб. След това ще имате разходка с лодка с обяд с морски дарове, плуване в открито море, гмуркане със и без шнорхел.
Цени: Възрастен - 95$; Дете от 2 до 11.99 г - 60$. Цената включва: обяд с морски дарове, вода, чай и безалкохолни напитки през целия маршрут. Цената не включва: маски, плавници и плажни кърпи. 
15. Тайните на пустинята - СУПЕР САФАРИ
Шарм Ел Шейх е заобиколен от красива пустиня и величествени планини. По време на екскурзията ще карате АТВ, ще яздите камили през пустинята между планините и ще наблюдавате залеза. В края на вечерта ще се насладите на бедуинска вечеря с шоу програма, която включва известния древен танц танура, изпълняван от мъже в традиционни поли.
Цени: 40$ единично АТВ, 50$ за двама. Цената включва: вечеря с бедуините, шоу програма. Цената не включва: разходи от личен характер.
16. МЕГА САФАРИ + ВОДНИ СПОРТОВЕ
Каране на бъги, яздене на камила + водни дейности: парашут + банан + лодка с прозрачно дъно.
Цени: Възрастен - 65$; Дете от 2 до 11.99 г - 35$. Цената включва: обяд и чай с бедуините. Цената не включва: разходи от личен характер.

Програма:
Ден 1
Среща на летище Варна и изпращане от представител на туроператора. Отпътуване в 9:00 ч. с чартърен полет. Кацане на летище Шарм Ел Шейх. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14.00ч. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

Ден 2
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 4
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 5
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 6
Закуска. Възможност за допълнителна срещу доп. заплащане. Свободно време. Нощувка.

Ден 7
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Шарм Ел Шейх в обявения час от фирмата партньор. Полет за Варна.


Допълнителна информация
Основна информация и допълнителни услуги:
ЕСЕН 2024, САМОЛЕТНА ПРОГРАМА ОТ ВАРНА ДО ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ, ЕГИПЕТ
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ
1. Плащания:
1.1 Депозит в размер на 30 % от общата цена на туристическия пакет - при записване.
1.2 Доплащане на пълната сума до 30 дни преди датата на пътуване.
1.3 При неспазване на описаните по-горе в т. 1.1 и 1.2 срокове за плащане, Туроператорът има право да прекрати договора за туристически пакет и да анулира направената резервация
2. Анулационни срокове:
2.1 Потребителят има право да прекрати договора за туристически пакет по всяко време преди изпълнение на настоящия Договор.
2.2 Когато Потребителят/Пътуващият прекрати договора съгласно т. 2.1 , той дължи стандартна такса за прекратяване на договора, изчислена въз основа на момента, в който се прекратява договорът, както следва:

  • Aко прекратяването е направено до седмия работен ден след сключването на Договора и в случай, че договорът е сключен повече от 30 дни преди датата на отпътуване, таксата за прекратяване е в размер на таксата за резервация – 50 лева на човек.
  • За всяка промяна след първоначалното записване се удържа такса в размер на 50 лв.
  • При отказ от пътуване след указания срок до 7 работни дни след резервация, се прилагат условията по Договора за туристически пакет.

2.3 Туроператорът настоятелно препоръчва на своите клиенти да сключват застраховка "Отмяна на пътуване".
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПРИ РЕЗЕРВАЦИИ С ВКЛЮЧЕНИ ОТСТЪПКИ ЗА ХОТЕЛСКО НАСТАНЯВАНЕ, ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА:

  • При резервации с включени отстъпки за хотелско настаняване, промоциите и офертите в последната минута са валидни при резервация и плащане, направени в рамките на обявените за всеки хотел дати, срокове и условия.

Плащанията се извършват в лева, в брой, с карта или по банков път и съобразно официалния фиксинг на БНБ в деня на плащането.
Срок за уведомяване при недостатъчен брой записани туристи:
а) 20 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги в случай на пътувания с продължителност, по-голяма от 6 дни;
б) 7 дни преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност от два до 6 дни;
в) 48 часа преди започването на изпълнението на основната и допълнителни услуги - в случай на пътувания с продължителност, по-малка от два дни.
Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност минимум 6 месеца от датата на влизане в страната.
Визов режим: Има, в случай че туристите напускат територията на Синайския полуостров. За престой до 15 дни само на Синайския полуостров няма изискване за виза.
Застраховка "Отмяна на пътуване". Сключва се до 20 календарни дни от датата на резервиране на туристическия пакет, при условие, че е извършено първо плащане по договора и само в случай, че до началната дата на пътуването остават не по-малко от 14 дни, считано от деня на сключване на застраховката. Стойността на застраховка "Отмяна на пътуване" зависи от цената на закупения пакет, възрастта на туриста и срока за анулация.


Такса гориво:
Поради постоянно променящите се цени на горивата, авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/. В такъв случай към цената на пътуването ще се добави и фактическата стойност на горивната такса, изчислена по формула, обяснена по-долу, като тя е дължима за всички резервации за полета, за които се начислява, без значение кога са направени същите. Ако има такова изменение, информация за стойността му се обявява 20 дни преди датата на съответния полет и информацията се предава на клиентите. Заплащането на горивната такса се извършва до 7 дни преди датата на отпътуване, в агенцията, в която е направена резервацията /за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет важи същата обявената горивна такса, ако има такава/. Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата на тон за 1 /една/ отсечка – Варна – 800 долара на тон, Шарм ел Шейх – 800 долара на тон. Формулата за изчисляване на нетната горивна такса е: ((X-Y) x Z) + ((X1-Y1) x Z1)/брой седалки = НЕТНА ГОРИВНА ТАКСА, където X е актуалната цена на горивото към дадена дата /преди или по време на полетната програма/, Y е гореописаната цена на горивото, заложена в офертите, а Z - средния разход на гориво в тонове по летателна отсечка Варна – Шарм ел Шейх, а X1, Y1 и Z1 представляват същите описани по-горе компоненти, но по летателна отсечка Шарм ел Шейх-Варна.
Права на пътуващите:
Пътуваащите имат право да прехвърли сключения от него договор за основната и допълнителни услуги  на друго лице, което отговаря на всички изисквания, приложими към сключения договор, само след като е отправил писмено предизвестие до Туроператора на адреса за кореспонденция за същия с писмо с обратна разписка, получено от Туроператора в срок не по - късно от 7 дни преди започване на изпълнението на туристическия пакет. Лицето, което прехвърля, и лицето, на което се прехвърля договора за туристически пакет, са солидарно отговорни за заплащане на оставащата част от сумата по договора, ако има такава и на всички допълнителни такси, налози или други допълнителни разходи, произтичащи от прехвърлянето. Туроператорът информира лицето, което прехвърля туристическия пакет, за действителните си разходи, във връзка с прехвърлянето.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване Пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Пътуващият има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
При резервации по пакет „ранно записване“ в случай на отказ от пътуване и невъзможност да се смени датата на пътуване, след указания срок от 7 (седем) дни от датата на записване, Пътуващият резервирал и заплатил  за „ранно записване” губи 100 % (сто процента) от внесената сума.
При резервация с включени отстъпки за ранно записване пътуващият има право да смени датата на пътуване или да преотстъпи своето пътуване на трето лице в срок до 7 дни, считано от датата на сключване на договора, с писмено предизвестие, връчено до Туроператора по реда и условията на ал. 4. При неспазване на посочения срок, съответно след изтичане на същия, смяната на датата на пътуване или преотстъпване правата на трето лице се заплащат от потребителя, съгласно валидните в момента на смяната цени и условия.
Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от Туроператора в рамките на 48 часа. Ако не бъде потвърден първоначално заявеният хотел, Туроператорът може да предложи на Потребителя други възможности за настаняване. В случай, че Потребителят не приеме другите възможности, той има право да му бъде възстановен заплатения депозит.
Общи условия:
Медицинската застраховка по основната и допълнителни услуги е на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, до 24 часа след настъпване на събитието Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 114, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, Застрахователят има право да откаже да плати или частично да признае за плащане всякакви разходи във връзка с настъпилото събитие и оказаната помощ.
Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена и заплатена резервация по обявените за всеки хотел срокове и условия.
При настаняването в стаи тип – тройни (TRPL), както и двойни с допълнително легло (DBL + ex. bed), не се гарантират 3 редовни легла.
При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни.
Стаи с изглед към морето, се гарантират само възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
Стаи тип PROMO и ECONOMY са с по-ниска цена, различни от стандартните стаи. Те са с по-малък размер, с крайно местоположение на територията на хотела, на приземен етаж, без балкон или тераса, с малка баня и различно обзавеждане.
Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите до 12:00 ч. в деня на отпътуване, освен вслучаите, когато в хотела не е указано друго. В деня на пристигане (преди 14:00 ч.) и на напускане (след 12:00 ч.) услугите в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки. Броят на храненията в хотелите съответства на броя на резервираните нощувки. Пример: при резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на пътуващия.
Концепциите All inclusive; Ultra All incl; High class all incl и др. се определят индивидуално от всеки хотел и не гарантират наличието на определени видове храни, напитки и услуги.
Лица, пътуващи с един родител или без родители, представят освен международен паспорт, нотариално заверена декларация от единия или от двамата родители.
При несъвпадащи фамилии на децата и пътуващите родителите, пред граничните власти се представят освен международните паспорти и акт за раждане на децата, както и копие от него.
Застраховка Отговорност на туроператора:
ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора", с полица № 13052410000528/17.06.2024 валидна от 01.07.2024-30.06.2025 на ЗК "ЛЕВ ИНС" АД - гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ № 67А, ЕИК 121130788, тел 02/8055333.

В цената се включва:
Самолетен билет за Чартърен полет Варна - Шарм Ел Шейх - Варна с включени летищни такси в размер на 89 евро на човек и багаж до 20 кг. чекиран и  до 10 кг. ръчен с размери (55 х 40 х 23 см.) и 1 бр. дамска чанта/лаптоп. Разрешеният багаж за бебета до 1,99 г. е 10 кг. чекиран и 10 кг. ръчен с размери (55 х 40 х 23 см.) + бебешка количка
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване
Медицинска застраховка на ЗEАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” с покритие 10 000 евро (за лица до 75 г.).
Трансфер летище - хотел - летище
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на български език на място

В цената не се включва:
Такса гориво (виж забележката по- долу).
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 75 до 85 г. - доплащане 25 лв.
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица над 85 г. - не се предлага
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси
Входна виза за Египет (ако се напуска Синайския полуостров)
Индивидуален трансфер до хотелите в Дахаб


Хотели по програмата
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
407
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
414
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
422
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
431
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
453
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
453
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
461
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
469
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
469
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
484
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
508
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
515
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
523
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
523
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
531
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
531
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
531
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
547
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
547
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
547
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
562
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
562
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
562
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
562
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
562
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
570
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
585
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
585
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
587
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
593
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
593
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
597
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
601
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
601
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
601
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
609
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
617
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
617
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
619
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
620
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
621
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
621
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
621
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
621
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
624
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
625
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
626
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
628
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
632
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
634
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
638
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
640
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
640
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
640
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
640
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
655
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
655
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
655
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
660
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
660
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
665
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
671
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
677
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
679
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
679
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
679
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
679
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
679
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
687
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
687
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
689
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
692
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
692
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
702
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
710
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
718
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
718
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
718
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
718
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
718
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
718
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
718
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
719
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
725
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
731
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
733
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
749
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
756
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
758
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
763
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
763
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
769
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
780
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
790
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
795
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
795
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
795
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
795
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
795
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
795
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
795
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
795
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
802
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
819
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
834
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
834
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
834
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
834
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
834
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
834
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
851
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
858
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
862
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
873
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
873
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
884
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
896
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
917
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
923
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
935
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
951
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
972
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
993
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1005
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1074
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1106
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1106
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1111
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1136
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1136
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1145
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1153
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1173
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1262
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1262
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1291
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1304
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1317
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1320
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1320
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1508
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1612
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
1690
Шарм Ел Шейх, Египет
Цени от
5376