+359 883 392 152 Запитване

Спа почивка е село Младежко от Варна с автобус

Продължителност
4 дни / 3 нощувки
Маршрут
Варна-Бургас-с.Младежко
Дати на отпътуване
14.10.2024 г.
Цени от
350лв.
Запитване
Програма

СПА почивка в с..МЛАДЕЖКО !
Тук ще потънете в прохладата на девствената природа, съпътствана от тишината и спокойствието излъчвано от вековните дървета, свежата уникална странджанска растителност и искрящата чистота на реките.

ДАТА : 14.10.2024 - 17.10.2024 г.
Престой : 4 дни / 3 нощувки

1 ден. ВАРНА-БУРГАС-С.МЛАДЕЖКО
Отпътуване от гр.Варна посока с.Младежко.Настаняване в хотел.Свободно време за ползване на СПА центъра на хотела.Вечеря.Нощувка.

2 ден. с.МЛАДЕЖКО
Закуска.Свободно време.Вечеря .Нощувка.

3 ден. с.МЛАДЕЖКО-МАЛКО ТЪРНОВО-БРЪШЛЯН-ВОДОПАД ДОКУЗАК-с.МЛАДЕЖКО
Закуска.По желание и срещу допълнително заплащане полудневна екскурзия.Отпътуване за Малко Търново.Малко Търново е разположен в сърцето на българска Странджа, в средата на котловина, между реките Резовска и Меча река / Айдере/ . Посещение на Историческия музей, вкл. в списъка на 100-те национални туристически обекта. Експозициите на музей са разположени в 4 възрожденски странджански къщи, които са паметници на културата. В музея има няколко отделни експозиции – археологическа, историческа, етнографска и др. Малко Търново и околностите му предлагат изключително богато разнообразие на природна дадености и едно от тези дадености е Мишкова нива. Отправяме се към живописният водопад Докузак. До водопада ни води лека пътечка и от там се разкриват мощните дипли на водопада, всичко това е на фона на живописна гора.Отпътуване за село Бръшлян – странджанска идилия и красота в едно село с дълголетна история. Обявено е за архитектурен резерват през 1982 г., всички къщи имат статут на паметници на културата, а 9 от тях са с национално значение. Повечето са на около 200 -300 години, строени са предимно през ХVІІІ – ХІХ в. в типичната Странджанска архитектура. На мегдана се намира църквата“Св.Димитър“ и килийното училище към нея от 17 век, вкопана в земята, често срещан похват, използван заради забраната за издигане на високи храмове по време на османската власт, недалеч се намира се намира и Етнографският музей. Помещава се в автентична местна къща на около 150 г., запазила не само външния си архитектурен вид, но и вътрешната си уредба. Свободно време за разходка из китното селце, където усещаш съхраненото минало. Връщане в хотела. Вечеря.Нощува.

4 ден. с.МЛАДЕЖКО-БУРГАС-ВАРНА
Закуска. В 12:00 ч. напускане на хотела. Отпътуване за гр.Бургас / гр.Варна .
Пристигане късно следобед.

 

ОТСТЪПКИ
Дете до 6 г. настанено при двама пълноплащащи възрастни на допълнително легло– безплатно
Дете от 6 г. до 12 г. настанено при двама пълноплащащи възрастни на допълнително легло – 50 % от пакетната цена за възрастен

Цената включва Транспорт с туристически автобус;
Пътни такси;
3 нощувки в хотел 3* в с.Младежко;
3 закуски / 3 вечери;
Ползване на СПА центъра на хотела : вътрешен басейн с температура на водата 30 градуса,вътрешен басейн с хидромасаж и температура на водата 35 традуса ,финладска сауна , инфраред сауна,билкова сауна,парна баня,зона а релакс с топли лежанки.
Туристическа застраховка на стойност 1 000 лева покритие при "Евроинс" АД;
Груповата застраховка важи за всички пътуващи на възраст до 84 г. без доплащане;
•Водач придружаващ пътуването;
Цената не включва разходи от личен характер;
единично настаняване - плюс 180 лева / общо за трите нощувки, ограничен брой помещения /;
По желание и срещу допълнително заплащане екскурзия до гр.Малко Търново,с.Блъшлян и водопад Докузак - 20 лв. / при минимум 20 пътника
Допълнителна информация
Условия за резервации и анулации:
За резервация са необходими три имена и ЕГН на пътуващите.
При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
Направени резервации автоматично се анулират, 72 часа след генерирането им, ако по тях не е постъпило плащане.
Доплащането е до минимум 10 дни преди датата на заминаване.