+359 883 392 152 Запитване

СКИ ПАКЕТИ В Portes du Soleil, ФРАНЦИЯ

Продължителност
8 дни / 7 нощувки
Маршрут
Portes du Soleil:Avoriaz-Chatel-Morzine -Les Gets
Цени от
319
Запитване
Програма

Големите имена в района на Portes du Soleil включват Avoriaz, Chatel, Morzine и Les Gets. Заедно с някои по-малки села те предлагат 650 км писти, което прави Port du Soleil най-голямата ски зона във Франция.

Разгледайте удивителния регион Les Portes du Soleil, като резервирате очарователна ваканционна къща под наем. Добре известен със своите ски писти, занаятчийски производители на сирене и тематичен парк, този район предлага по нещо за всеки турист. Независимо дали сте със семейството, приятели или половинката си, ваканционните жилища под наем предлагат много предимства.

Ски курорти Portes du Soleil :
 

 •  Avoriaz 1800 (1800 m)
 •  Chapelle d'Abondance (1020 m)
 • Châtel (1200 m)
 •  Les Gets (1172 m)
 •  Morzine (1000 m)

На Après-Ski можете да се насладите в многобройните хижи, барове и дискотеки във всички населени места на Portes du Soleil като Morzine (с Avoriaz), Châtel, Montriond, La Chapelle-d’Abondance, Saint-Jean-d’Aulps, Les Gets и Abondance. А от швейцарската страна Champéry, Val-d’Illiez (със Champoussin und Les Crosets) както и Morgins и Torgon.

Препоръчително е да се посети Champéry (1053 m) тъй като този курорт е най-старият в региона. Традиционни занаятчийски къщи, малки магазинчета и павильони със сувенири запълват центъра на градчето и същевременно го зареждат с типичната атмосфера на едно френско алпийско селце.

Курортът Avoriaz е идеалното място за тези, които искат да избягат от забързаността на ежедневието. Без наличието на автомобили, по улиците се движат само шейни теглени от коне, които не могат да не бъдат забелязани благодарение на техните звънци. В Portes du Soleil се намират разбира се и други курорти, които са запазили своят старинен стил и характер, като например Châtel, Les Gets и Morzine. Всеки ски курорт в областта Portes du Soleil естествено предлага всевъзможни подслони за всеки вкус и изисквания - от комфортни хотели, уютни вили и апартаменти, та чак до хижи и ваканционни вили в старинен стил.

Две мероприята не бива да бъдат пропускани. Интернационалното състезание с шейни теглени от кучешки впряг "La Grande Odyssée", което се провежда всяка година през Януари, както и "Chavanette Session". Това спектакулярно състезание по ски, при което всяка година през Февруари, смели скиори си мерят силите на най-стръмната писта в Portes du Soleil - "Черната стена".

Забележка:за проверка и актуална цена, моля пуснете запитване с конкретни прериоди и брой хора в помещение.

Цената включва 7 нощувки на човек на съответният пансион
Цената не включва транспорт
медицинска застраховка
застраховка отмяна на пътуване
туристическа такса към обекта
Допълнителна информация
 • цените на настаняването варират според нисък и всок сезон за настаняване. Ранни резервации с големи отсъпки за ски почивка се приемат от месец юни до края на ноември месец.
 • към някои обекти можем да прибавим 6 дневен ски пас
 • курортната такса се плаща на място (над 18 год.)
 • възможен е изискуем депозит 200 € за нает обект се плаща на място настаняване след 17.00 часа в деня на пристигане край на наема в 10.00 часа в работни дни
 • доставка на хляб при рецепцията
 • крайно почистване включено в цената (с изключение на кухнята)
 • спално бельо включено в цената хавлии включени в цената комплект за почистване
 • 1 х безплатно домашни любимци 75 € за домашен любимец/седмица
 • бебешки креват + детски стол 40 € за комплект/седмица (необходима е резервация!)
гараж срещу заплащане на място ски-автобус срещу заплащане

Условия на резервацията:
Депозита е в размер на 30 % от цената на наема трябва да се плати в рамките на 24 часа при получаване на резервацията.Остатъка от сумата трябва да сме получили най-късно 35 дни преди началото на пътуването
При анулиране на договора за пътуването Вие трябва да заплатите следните неустойки по договора:
при повече от 61 дни преди датата на пристигане = 30% от стойността на договора,
60 до 31 дни преди датата на пристигане = 50% от стойността на договора,
30 до 8 дни преди датата на пристигане = 75% от стойността на договора,
от 7 дни преди датата на пристигане = 95% от стойността надоговора.
ако друго не е упоменато в договорът за настаняване.
Хотели по програмата
Авориаз, Франция
Цени от
319
Авориаз, Франция
Цени от
369
Морзин, Франция
Цени от
625
Ле Гет, Франция
Цени от
777