+359 883 392 152 Запитване

СКИ АВСТРИЯ`24

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЗА СКИ ПАКЕТИ В  АВСТРИЯ ЗА СЕЗОН  2023/2024


Отстъпки за ранно записване СКИ ПАКЕТИ АВСТРИЯ 2023/24 и специални оферти със собствен транспорт.

ИЗГОДНИ ОФЕРТИ ЗА 7 ДНЕВНА СКИ  ПОЧИВКА В АВСТРИЯ 

Защо Австрия е супер дестинация за ски ваканция:

Изключителни ски писти: Австрия предлага най-добрите ски писти в Европа. От начинаещи до професионалисти, тук ще откриете писти, които отговарят на всички умения и предоставят уникално усещане за свобода на снега.

Вариации на терени: Независимо дали карате ски или сноуборд, дали предпочитате по-традиционно каране или офроуд предизвикателства, тук ще намерите писти с различни нива на трудност до неограничени върхове и долини за изследване.

Алпийски чар: Селата и курортите в Австрия са изпълнени със стил и традиция. Гостоприемните хотели и ресторанти предлагат уют и вкусна австрийска кухня, а "апре-ски" забавленията ви позволяват да се насладите на местната култура.

Снежни условия: Сезонът за ски в Австрия обикновено започва през декември и продължава до края на март. Този период предлага отлични снежни условия и гарантира каране в най-добрата форма

 

Цел ам Зее - Капрун

Опции за транспорт:
- личен автомобил
- Полет с трансфер от летище Залцбург/Мюнхен (по запитване)


Ски курортът Цел ам Зее-Капрун се намира в Австрия, в сърцето на Кицбюелските Алпи. Той е един от най-популярните ски курорти в Австрия и Европа, предлагайки разнообразни възможности за ски и сноуборд за начинаещи, напреднали и експерти. Курортът се състои от две основни зони: Цел ам Зее и Капрун.

 

Заалбах - Хинтерглем

Опции за транспорт:
- личен автомобил
- Полет с трансфер от летище Залцбург/Мюнхен (по запитване)

Ски курортът Заалбах-Хинтерглем е един от най-популярните ски курорти в Австрия и Европа, предлагайки разнообразни възможности за ски и сноуборд за начинаещи, напреднали и експерти. Курортът се намира в южните части на Салцбург, на около 90 км от град Салцбург, в сърцето на Кицбюелските Алпи. Той е част от ски региона Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, който предлага общо 270 км писти.

 

Бад Гащайн - Бад Хофгащайн

Опции за транспорт:
- личен автомобил
- Полет с трансфер от летище Залцбург/Мюнхен (по запитване)

 

Бад Гащайн - Бад Хофгащайн (Bad Gastein - Bad Hofgastein) са два зимни курорта в Австрия, които предлагат много възможности за ски и сноуборд. Курортите се намират в региона Гастайнертал, на около 90 км от град Залцбург. Те са част от големия ски регион Ski Amadé, който предлага над 760 км писти и 270 лифта.

 

Майрхофен - Цилертал

Опции за транспорт:
- личен автомобил
- Полет с трансфер от летище Залцбург/Мюнхен (по запитване)


Ски курортът Майрхофен - Цилертале един от най-популярните ски курорти в Австрия, предлагащ разнообразни възможности за ски и сноуборд за начинаещи, напреднали и експерти. Курортът се намира в Австрия, в сърцето на Цилерталските Алпи. Той е част от ски региона Zillertal 3000, който предлага общо 650 км писти.

 

Бад Клайнкирхайм

Опции за транспорт:
- личен автомобил


Бад Клайнкирхайм (Bad Kleinkirchheim) е ски курорт в Австрия, разположен в планините Нокберг. Той е един от най-популярните ски курорти в Каринтия и предлага отлични условия за ски и сноуборд.
Курортът се състои от две зони: Бад Клайнкирхайм и Партенкирхайм. Бад Клайнкирхайм е най-голямата зона и предлага 29 ски писти с обща дължина от 185 километра. Пистите са с различни нива на трудност, от начинаещи до експерти.

 

Резервация ски пакети СЕЙНТ АНТОН / ЛЕХ АМ АРЛБЕРГ - Австрия,цена от 483 €

Резервация ски пакети ЗЬОЛДЕН / ОБЕРГЪРГЛ / ОТЦ - Австрия, цена от 214 €

Резервация ски пакети ЦЕЛ АМ ЗЕЕ / КАПРУН - Австрия, 286 €

Резервация ски пакети МАЙЕРХОФЕН / ФЮГЕН / ЦЕЛ АМ ЦИЛЕР - Австрия, цена от 316 €

Резервация ски пакети КИЦБЮЕЛ - Австрия, цена от 308 €

Резервация ски пакети ПАЦНАУН-ИШГЪЛ - Австрия, цена от 459 €

Резервация ски пакети ЗЕЕФЕЛД - Австрия, цена от 403 €

Резервация ски пакети  ИНСБРУК - Австрия, цена от 316 €

Резервация ски  пакети ВКЛЮЧЕНИ ЛИФТ КАРТИ - Австрийски Алпи, цена от 455 €

Резервация ски пакети ДОЛИНАТА ГАЩАЙН - Австрия, цена от 344 €

Резервация ски пакети ЗААЛБАХ / ХИНТЕРГЛЕМ - Австрия, цена от 245 €