+359 883 392 152 Запитване

ПРИКЛЮЧЕНСКИ УИКЕНД в Hotel Gardaland Adventure. 4*

ПРИКЛЮЧЕНСКИ УИКЕНД в Hotel Gardaland Adventure. 4*

Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Изхранване
BB
Цени от
56
Запитване
Описание

Приключенски уикенд в Gardaland Adventure хотел Гардаланд 4*


Гардаланд Парк Италия

От 340 Евро / 2 нощувки за 2-ма възрастни и дете / закуска

 

Офертата включва

  • 2 нощувки за 2-ма възрастни и дете

  • закуска

Офертата не включва

  • билет за полет

  • летище - хотел - летищен трансфер

  • билети за достъп до парка

Валидност на офертата
За други дати на заминаване не се колебайте да се свържете с нас.

Показаната тарифа е валидна при редактиране / публикуване на тази оферта!
Места в наличност!
Внимание, наличността може да се промени по всяко време, поради което моля свържете се с нас, за да препотвърдите тарифите и / или наличните места!

 

Хотел Gardaland Adventure се намира в кастелнуово дел гарда, на 21 км от Верона, и предлага помещения за настаняване и безплатен достъп до WiFi връзка в цялата сграда. Гостите могат да се насладят на ресторанта на мястото за настаняване и открита зона с площ от 3000 квадратни метра с плувен басейн, струи и водопад. На разположение на гостите има частен паркинг.

Всички стаи и индивидуално декорирани суити на хотел Gardaland Adventure имат тематични мебели. Някои включват кът за сядане с диван.

Рецепцията на мястото за настаняване е на разположение без прекъсване.

Сирмионе е на 10 км от хотел Gardaland Adventure, а град Мантуа е на 32 км от имота. Летище Вилафранка е най-близкото летище във Верона, на 14 км от Hotel Gardaland Adventure.

 


Програма

Разположен в близост до езерото Гарда, само на няколко километра от Верона и Венеция, Гардаланд е най-големият увеселителен парк в Италия; състои се от хотел, който изглежда да бъде изваден от истории, увеселителен парк и Sea Life Aquarium.

Паркът се простира на площ от 33 хектара и е разделен на 4 тематични села, които перфектно съчетават адреналин, приключения и приказен свят. Независимо дали става въпрос за приключение в сърцето на джунглата, във вълните на буря в морето или летене на борда на свръхзвуков самолет, въображението не знае граници в този увеселителен парк.

Изживейте най-вълшебното приключение в най-известния италиански парк!