+359 883 392 152 Запитване

СЕМЕЕН УИКЕНД в увеселителен Европа Парк Германия

СЕМЕЕН УИКЕНД в увеселителен Европа Парк Германия

Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Изхранване
BB
Този 4-звезден хотел в римски стил се намира в увеселителния парк Europa-Park в Руст и включва уникално възпроизвеждане на Колизеума, СПА център с открит басейн и традиционни италиански ресторанти. Град Фрайбург се намира на 35 км. Закуска и входни билети включени в цената.
Цени от
125
Запитване
Описание

остите могат да си купят билети за увеселителния парк директно от хотела.

През летния сезон гостите на хотела имат достъп до някои забележителности в рамките на парка, започващи от 08:30 часа (30 минути преди официалното време на откриване). През зимата гостите имат достъп до атракциите, започващи от 10:00 часа (60 минути преди официалното време на откриване). Паркът има сезонен график.

Басейнът е до възпроизвеждането на Колизеума. Сред СПА съоръженията, предлагани в Colosseo, са сауна, солариум и масажни услуги.

До Europa Park се стига с кола за 15 минути.

Всички стаи са просторни и подходящи за семейства и разполагат с плоскоекранен телевизор, безплатен WiFi и модерна баня.

Ресторантите Медичи, Чезаре и Антика Рим сервират оценени средиземноморски ястия. В кафене Commedia dell'Arte има специалитети с кафе и сладолед.


Програма

Europa Park е най-големият увеселителен парк в Германия, вторият най-привлекателен в Европа след Diensyland. Разположен в южната част на Германия, на границата с Швейцария и Франция, Europa-Park се фокусира върху площ от 85 ха, 13 европейски тематични области, осигуряваща на туристите над 100 атракции, различни шоу програми, театърни представления, кино, но и голям гастрономически сорт.

Разположен в южната част на Германия, на границата с Швейцария и Франция, Europa-Park се фокусира върху площ от 85 ха, 13 европейски тематични области, осигуряваща на туристите над 100 атракции, различни шоу програми, театърни представления, кино, но и голям гастрономически сорт.

Намира се близо до град Фрайбург, само на 40 км от него, както и на 160 км от Щутгарт, в ръждиво, германският увеселителен парк има за своя глобална тема идеята за обединена Европа. Ето защо тя е построена върху тематични области, специфични за регионите и страните на европейския континент, събрани заедно същите asipratii и ценности. Тук Европа е не само точка на картата, но става жива с всеки посетител. Атракциите са многобройни, зависи само от това в каква "национална зона" на парка се намирате.