+359 883 392 152 Запитване

Europa-Park КАМП РЕЗОРТ 2*

Europa-Park КАМП РЕЗОРТ 2*

Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Изхранване
BB
Цени от
35
Запитване
Описание

Хотелски комплекс The Camp Resort е перфектната обстановка за приключенски семейни почивки, училищни екскурзии и места за почивка на открито.

Търсачите на приключения организираха нощния си лагер в camp Resort в teepees, кабини за трупи и покрити вагони. Winnetou и Old Shatterhand също биха харесали местата на лагерния оган, естественото езеро за плуване и стилния салон Silver Lake.


 

 


Програма

Europa Park е най-големият увеселителен парк в Германия, вторият най-привлекателен в Европа след Diensyland. Разположен в южната част на Германия, на границата с Швейцария и Франция, Europa-Park се фокусира върху площ от 85 ха, 13 европейски тематични области, осигуряваща на туристите над 100 атракции, различни шоу програми, театърни представления, кино, но и голям гастрономически сорт.

Разположен в южната част на Германия, на границата с Швейцария и Франция, Europa-Park се фокусира върху площ от 85 ха, 13 европейски тематични области, осигуряваща на туристите над 100 атракции, различни шоу програми, театърни представления, кино, но и голям гастрономически сорт.

Намира се близо до град Фрайбург, само на 40 км от него, както и на 160 км от Щутгарт, в ръждиво, германският увеселителен парк има за своя глобална тема идеята за обединена Европа. Ето защо тя е построена върху тематични области, специфични за регионите и страните на европейския континент, събрани заедно същите asipratii и ценности. Тук Европа е не само точка на картата, но става жива с всеки посетител. Атракциите са многобройни, зависи само от това в каква "национална зона" на парка се намирате.