+359 883 392 152 Запитване

Hallowinter la Europa Park - Krønasår The Museum Hotel 4* през ноеври/2 нощувки в двойна стая + ВХОДЕН БИЛЕ

Hallowinter la Europa Park - Krønasår The Museum Hotel 4* през ноеври/2 нощувки в двойна стая + ВХОДЕН БИЛЕ

Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Изхранване
BB
Хотел Krønasår, Europa-Park Freizeitpark & Erlebnis-Resort се намира в Руст, на 5 минути пеша от главния вход на Europa-Park.Включено закуска и входни билети за парка
Цени от
98
Запитване
Описание
Хотел Krønasår, Europa-Park Freizeitpark & Erlebnis-Resort се намира в Руст, на 5 минути пеша от главния вход на Europa-Park. Настаняването предлага денонощна рецепция, банкомат и обмяна на валута за гостите.

Всички стаи са оборудвани със самостоятелен санитарен възел. Стаите в хотел Krønasår, Europa-Park, са климатизирани и разполагат с телевизор с плосък екран,безплатен Wi-Fi и модерна баня.

Гостите могат да се насладят на закуска на шведска маса.

Гостите могат да наемат кола или да се възползват от бизнес центъра.

Главният вход на Europa-Park е на 5 минути пеша от хотела. Най-близкото летище е летище Баден Airpark, на 63 км от имота.

Районът е популярен за Europa-Park Rulantica, а хотелите Europa-Park и Rulantica предлагат автобусен трансфер.

Ресторантите Medici, Cesare и Antica Roma сервират популярна средиземноморска кухня. Кафе и сладоледени специалитети се сервират в кафене Commedia dell'Arte.

Програма

Europa Park е най-големият увеселителен парк в Германия, вторият най-привлекателен в Европа след Diensyland. Разположен в южната част на Германия, на границата с Швейцария и Франция, Europa-Park се фокусира върху площ от 85 ха, 13 европейски тематични области, осигуряваща на туристите над 100 атракции, различни шоу програми, театърни представления, кино, но и голям гастрономически сорт.

Разположен в южната част на Германия, на границата с Швейцария и Франция, Europa-Park се фокусира върху площ от 85 ха, 13 европейски тематични области, осигуряваща на туристите над 100 атракции, различни шоу програми, театърни представления, кино, но и голям гастрономически сорт.

Намира се близо до град Фрайбург, само на 40 км от него, както и на 160 км от Щутгарт, в ръждиво, германският увеселителен парк има за своя глобална тема идеята за обединена Европа. Ето защо тя е построена върху тематични области, специфични за регионите и страните на европейския континент, събрани заедно същите asipratii и ценности. Тук Европа е не само точка на картата, но става жива с всеки посетител. Атракциите са многобройни, зависи само от това в каква "национална зона" на парка се намирате.