+359 883 392 152 Запитване

УИКЕНД В ПОРТАВЕНТУРА ХОТЕЛ КАРИБЕ 4* PortAventura® CARIBE Hotel

УИКЕНД В ПОРТАВЕНТУРА ХОТЕЛ КАРИБЕ 4* PortAventura® CARIBE Hotel

Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Изхранване
HB
Хотел PortAventura® Caribe е с изглед към най-големия басейн с бял пясък в света и предлага безплатен достъп до тематичния парк PortAventura®, на 5 минути пеша.
Цени от
95
Запитване
Описание
Хотелът е на 15 минути пеша от плажа. Стаите са просторни и разполагат с климатик, кабелна телевизия и тераса.

Хотел Карибе предлага разнообразие от дейности за деца. Срещу допълнително заплащане гостите имат достъп до уелнес центъра на хотела. Ако достъпът е свободен за стаи от различен тип, това се уточнява. Услугите включват сауна, хидромасажна вана, парна баня, фитнес зала и вътрешен отопляем басейн. Съоръженията на хотела включват фитнес център, писта за бягане и игрище за мини футбол. Всички стаи предлагат безплатен достъп до парка PortAventura през целия престой, включително дните на настаняване и напускане.

На територията на хотелът има 2 ресторанта, в които сервират различни средиземноморски и международни ястия. Хотелът предлага също кафене и 2 бара.

Програма
ПортАвентура е съчетание  от забавление,магия и адреналин. На около час път от Барселона, на Коста Дорада, е най-големият увеселителен парк в Испания: PortAventura.
Интензивните емоции, тръпки, радост, ентусиазъм са само някои от чувствата, които изпитвате в PortAventura. Паркът е разделен на  тематични области, където имате възможност да откриете най-интересните места на земята. Въпреки че Портавентура е парк, където атракциите за смелите са многобройни, във всяка от районите има въртележки и представления за деца.
 
Открийте шестте свята на един от най-емблематичните тематични паркове в Европа. Идеална дестинация за семейно бягство в Коста Дорада, една от най-популярните туристически райони на Испания; и само на един час от Барселона!
 
 
 
Туристическа агенция Ревери ви предлага отлични оферти, които включват и билети за PortAventura World, за да можете да се насладите на незабравимо бягство със семейството или приятелите си.
 
 
 ---------------
 
 
 
 

 Увеселителен парк ПортАвентура,Испания

ПортАвентура е съчетание  от забавление,магия и адреналин. На около час път от Барселона, на Коста Дорада, е най-големият увеселителен парк в Испания: PortAventura. Интензивните емоции, тръпки, радост, ентусиазъм са само някои от чувствата, които изпитвате в PortAventura. Паркът е разделен на  тематични области, където имате възможност да откриете най-интересните места на земята. Въпреки че Портавентура е парк, където атракциите за смелите са многобройни, във всяка от районите има въртележки и представления за деца.

Открийте шестте свята на един от най-емблематичните тематични паркове в Европа. Идеална дестинация за семейно бягство в Коста Дорада, една от най-популярните туристически райони на Испания; и само на един час от Барселона!

 

PortAventura World се намира на около 100 километра от Барселона на Коста Дорада и включва увеселителния парк PortAventura, воден парк, конферентен център и различни топ хотели. Най-високото влакче в Европа и безброй други акценти ви очакват в този гигантски парк. Потопете се в удоволствие и оставете ежедневието далеч назад! Оферти за билети и настаняване могат да бъдат намерени при нас.


Добре е да се знае: Входът на парка вече е включен при резервация за настаняване в парка.

Акценти:

  • FERRARI Land: Скорост, иновации, адреналин и световни рекорди ви очакват в уникалния нов тематичен парк Ferrari Land в Европа!Червена сила: Най-високият и най-бързият вертикален ускорител в Европа.
  • Аквапарк PortAventura Caribe: Истински воден приключенски свят на 50 000 квадратни метра с бързеи, басейн с вълни и речни вози, един от най-високите пързалки със свободно падане в Европа и пиратски кораб в детския басейн.
  • дървено влакче в увеселителен парк Stampida: Бързи възлези и падове, които правят нивото на адреналина стреля нагоре.
  • дракон зона: с див осем бримки и дълбоки падания, драконът отвръща на всеки, който се осмели да се вози на гърба си.

FERRARI Land

Пригответе се да откриете нов тематичен парк, уникален в Европа в рамките на парка PortAventura. FERRARI Land означава скорост, иновации, адреналин и световни рекорди. В автентична италианска обстановка посетителите могат да преживеят нови ефектни забележителности на 70 000 квадратни метра тази година, като истинска състезателна писта, високотехнологични симулатори, 55-метрови стартови кули или най-високия и най-бързият вертикален ускорител в Европа.

 

Скоростен влак-Добре дошли в страната на чудесата на адреналина!
По-високо, по-бързо, по-нататък – PortAventura привлича със суперлативи. Големите возии са гарантирани и сърцебиенето също. Втурнете се във въздуха, опиянени от темпото и тръпката. PortAventura World предлага първокласни пътувания и небесни преживявания в шестте си тематични области за всички възрасти. 

Дръжте се здраво: PortAventura е не само един от най-големите тематични паркове в света, но също така е дом на рекордни атракции. Влакчето "Червена сила" е с 112 метра най-високата по рода си в Европа и ви носи за 5 секунди от 0 до 180 км / ч. Топ скоростите от 134 километра в час. Само с една идея по-бързо е влакчето "Фуриус Бако", което – ще го отгатнете – е едно от най-бързите в Европа. 

Водни атракции за деца
В допълнение към забързаните влакчета, PortAventura World е известен със своите многобройни, красиво тематичен аквапарк.  В допълнение към вече съществуващите забележителности, съвсем новата тематична зона "SésamoAventura" с любимите фигури от "Улица Сезам" предлага безброй магически станции за деца. Потомството може да скалъпи през омагьосаната гора на пързалки, да изпита двупосочно пътуване през цветната ферма на Елмо, да направи собствено плюшено мече и много други.

"Водният парк PortAventura Caribe" е забавен басейн на допълнителния клас и има наред с други неща мързелива река, басейн с вълни и карибски плаж за своите посетители.

Настаняване в хотели на увеселителен парк Портавентура:

  •  хотел "Къщата на Люси" 5*
  • хотел Portaventura 4*
  • хотел Gold River 4*
  • хотел "Caribe" 4*
  • хотел Él Paso" 4*  и хотел "Рулет"4*

 

Защо не комбинирате посещение на Port Aventura World с град пътуване до Барселона или семейна почивка на испанското крайбрежие? С НАС не само получавате билетите portAventura, но и намирате атрактивни оферти за хотели, пакетни обиколки и полети.
Увеселителен парк ПортАвентура Испания Уотърслийд
Съберете заедно приключенското си пътуване до тематичния парк PortAventura World поотделно – с НАС!