+359 883 392 152 Запитване

УИКЕНД в LEGOLAND, ДУБАЙ с включен вход за парка СЕМЕЕН УИКЕНД в LEGOLAND, ДУБАЙ

УИКЕНД в LEGOLAND, ДУБАЙ с включен вход за парка СЕМЕЕН УИКЕНД в LEGOLAND, ДУБАЙ

Дубай, ОАЕ
Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Изхранване
BB
Цени от
90
Запитване
Описание
Готови ли сте за най-добрият УИКЕНД в LEGOLAND, ДУБАЙ с включен вход за парка LEGO® единствения хотел LEGOLAND® в региона?!

Ако е така, пригответе се за най-страхотното семейно LEGO® приключение, в комплект с охраняван от дракони вход, интерактивни LEGO преживявания и напълно тематични LEGO® спални, в които могат да се настанят до 5 с отделна зона за децата! Децата никога няма да искат да напуснат, тъй като освобождават въображението си, докато създават спомени за смях на глас.

Хотел LEGOLAND е отправна точка за семейно приключение като никое друго.. След ден на завладяване на влакчето в увеселителен парк The Dragon, влезте в хотел LEGOLAND само на няколко крачки от тематичния парк, докато приключението ви продължава с търсене на съкровища в стаята, вечеря в тематичния семеен ресторант Bricks и непрекъсната игра с тематични забавления и дейности на LEGO.

Вашият престой включва закуска и достъп до тематичен парк LEGOLAND и / или воден парк:
Достъп до 1 парк с 1 нощувка; 2 парка с 2 нощувки, с възможност за надграждане на достъпа.


Какво е времето за настаняване и напускане?
ВРЕМЕ ЗА НАСТАНЯВАНЕ: 15:00 ЧАС НА НАПУСКАНЕ: 11:00

Защо да не разширите забавлението още повече и да останете трета нощ, за да получите достъп до MOTIONGATE Dubai и да разгледате останалите паркове и курорти в Дубай, включително чисто новата Neon Galaxy.

Воден парк (АКВАПАРК) ЛЕГОЛАНД®, Дубай

Водно забавление за всички е гарантирано тук. Големите гости могат да се състезават един срещу друг, докато малките могат да се отдадът на творчеството си в изграждането на лодки.

 


Програма
Добре дошли в Дубай Паркове™ и Курорти - ТЕМАТИЧНИ УВЕСЕЛИТЕЛНИ ПАРКОВЕ В ДУБАЙ

Изживейте забавление и приключения с цялото семейство в мега тематичния парк на Дубай. Решете индивидуално кой от петте различни тематични паркове подхожда най-добре на вас и вашите близки. За върховното забавление от ранна сутрин до късно през нощта имате възможност да отседнете в луксозния хотел Lapita™ в рамките на парка.

Всички тематични паркове с един поглед:

1. MOTIONGATE™ Дубай

2. Боливуд Паркс™

3. ЛЕГОЛАНД® Дубай

4. Воден парк ЛЕГОЛАНД®

5. Ривърленд™ Дубай

6. Хотел Лапита™

Три уникални тематични парка, воден парк, над 100 вози, шоу програми и забележителности. Повече от 50 магазина и ресторанти. Изживейте крайната почивка забавно в Дубай Паркове™ и курорти сега.
Яхтеното пристанище на Дубай до тематичния парк е на около 20-25 минути с кола. Има и безплатен трансфер от множество молове в Дубай.