+359 883 392 152 Запитване

настаняване в САФАРИ ЛОДЖ СЕРЕНГЕТИ 3* САФАРИ ЛОДЖ СЕРЕНГЕТИ 3*

настаняване в САФАРИ ЛОДЖ СЕРЕНГЕТИ 3* САФАРИ ЛОДЖ СЕРЕНГЕТИ 3*

Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Изхранване
BB
Комфортните Adventure Lodges са централно разположени в парка, на кратко разстояние от всички атракции и ресторанта. Включено закуска и входни билети за парка
Цени от
111
Запитване
Описание
20-те комфортни каюти предлагат двойно легло (1,40 м) и разтегателен диван (с две разстояния по 90 см). Подходящи са за 3 човека; ако имате малки деца, можете да използвате вилата за четирима души.

Всички каюти са оборудвани с хладилник, телевизор, радио, сешоар (заявява се на рецепция) и Wi-Fi. В цената са включени почистване, спално бельо, хавлии и закуска на шведска маса. Детските площадки остават отворени до здрач.


Паркът Serengeti е разделен на 5 зони, всяка с определена специфика: Tierland, Wasserland, Affenland, Freizeitland, Aerial View и Leisure Land.

Районът Tierland включва 10-километрово сафари пътуване, което посетителите могат да предприемат на борда на парков автобус (Serengetibus) или с личен автомобил.
Районът Wasserland е посветен на забавленията и игрите на сушата и водата.
Районът Affenland, известен също като „земята на маймуните“, е повърхността на парка, където посетителите могат да общуват, да се хранят, да наблюдават отблизо и дори да играят с различните видове маймуни, срещащи се в парка.
Районът Freizeitland е идеалното място за забавление и активен отдих, където можете да намерите всякакви атракции като влакчета, батути, топ спин, парк за малки деца, въртележка, виенско колело и други атракции, които гарантират доброто настроението на цялото семейство.
В зоната за въздушни изгледи посетителите могат да направят полет с помощта на мини-самолет, който прелита над цялата площ от около 165 хектара, върху която се простира целият увеселителен парк Серенгети.

 

 

 


Удобства в хотела
В хотела
Парк Паркинг Гледане на деца Открит паркинг
В стаята
Wi-Fi Климатик Бебешка кошара Почистване на стаята
В близост
Заведения
Програма

ПАРК СЕРЕНГЕТИ ГЕРМАНИЯ  e  УНИКАЛНА ДЕСТИНАЦИЯ, ПЪЛНА С ЗАБАВЛЕНИЕ

Добре дошли на вашето сафари приключение в парка Серенгети!


Открийте изцяло нов свят по следите на великите изследователи и авантюристи и животинските обитатели на нашия парк! Ще бъдете изумени от преживяванията си тук.Оглеждаме най-големите сухоземни бозайници в света на сафарито. Смело се качи на най-дръзките превозни средства, за да завладее джунглата, водата и дори небето. Следвайте стъпките на великите изследователи на Африка и авантюристи и да чуят много вълнуващи приказки от живота си. Можеш да се почувстваш като истински авантюрист тук!

Можете да се удивлявате на 1500 диви и екзотични животни от различни страни в среда, близка до природата в Сафарито Серенгети, нашия животински парк! На десеткилометровото дълго пътуване ще срещнете лъвове, тигри, носорози, антилопи, слонове и други животни или с опитен сафари водач в сафари автобуса или в собствената си кола.Новата островна зона за нашите маймуни, сафарито в джунглата, ви дава шанса да гледате около 200 примати без бариери в клетки. Можете дори да осъществите директен контакт с маймуните в петте съединения за ходене.Можете да имате екшън приключение в Сафари adventure, нашия тематичен парк с над 40 вози и зашеметяващи предавания.

Локация:  Хановер и Бремен са едва на час път с кола