+359 883 392 152 Запитване

увелителен парк динополис

Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Цени от
55
Запитване
Програма

Каним ви да посетите Динополис  развлекателен комплекс, където всеки ще намери нещо интересно за себе си. Чудесна възможност да прекарате време със семейството или приятелите си, наслаждавайки се на ярки и вълнуващи атракции, които ще ви дадат много впечатления.Динополис Теруел е отворен през 2001 година, тематичен парк, посветен на уникални в Европа динозаври, който от отварянето на вратите си е привлякъл почти три милиона души благодарение на успешната комбинация от свободното време и науката.Не е изненадващо, че провинция Теруел е спечелила привилегировано място на световната карта на палеонтологията.

Ако мечтаете да се потопите в света на динозаврите и да се впуснете във вълнуващи приключения, то това място е идеално за вас. Тук ще можете да видите истински гиганти от древността в невероятно реалистична обстановка.

Какво ще намерите в Динополис ?

1. Уникални реплики на динозаври – Тук можете да видите реалистични модели на най-известните динозаври, пресъздадени според описанията на учените. Всеки модел е създаден с голяма любов към детайла и ще ви позволи да си представите себе си като истински изследовател на древния свят.

2. Интерактивни изложби – Следвайте специално създадени маршрути и се почувствайте като в средата на действието. Тук можете да се опитате да разкриете мистериите на динозаврите, да копаете в техните вкаменелости и да научите интересни факти за живота на тези фантастични същества.

3. Вълнуващи лекции и майсторски класове – провеждат се интересни лекции и майсторски класове за всички любители на науката и изследванията. Тук можете да зададете на децата си най-необичайните въпроси за динозаврите, както и да научите нови техники за изучаване на вкаменелости.

Динополис  разполага с различни видове динозаври, пресъздадени според научни данни. Техният размер и реализъм са просто поразителни! Ще можете да се приближите и лично с тези древни същества, да наблюдавате поведението им и дори да погалите някои от тях.

Забележка: Увеселителният парк се намира на около 100 км от летище Валенсия

аним ви да посетите Динополис  развлекателен комплекс, където всеки ще намери нещо интересно за себе си. Чудесна възможност да прекарате време със семейството или приятелите си, наслаждавайки се на ярки и вълнуващи атракции, които ще ви дадат много впечатления.

Хотели по програмата

 

  • цената е за две нощувки за двойно настаняване без храна с включени входни билети.Има възможмост за доплащане за закуска и полупансион.

цената е за две нощувки за двойно настаняване без храна с включени входни билети.Има възможмост за доплащане за закуска и полупансион.

 

Условия на офертата

Показаната цена е валидна при редактиране/публикуване на тази оферта!
Местата зависят от наличността!
Внимание, наличността може да се промени по всяко време, поради което моля свържете се с нас, за да потвърдите цените и/или свободните места!