+359 883 392 152 Запитване

Оферти за УВЕСЕЛИТЕЛЕН ПАРК ЕВРОПА

Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Маршрут
Руст в провинция Баден-Вюртемберг, между Фрайбург и Карлсруе, близо до границата с Франция
Цени от
95
Запитване
Програма

Europa Park е най-големият увеселителен парк в Германия, вторият най-привлекателен в Европа след Diensyland. Разположен в южната част на Германия, на границата с Швейцария и Франция, Europa-Park се фокусира върху площ от 85 ха, 13 европейски тематични области, осигуряваща на туристите над 100 атракции, различни шоу програми, театърни представления, кино, но и голям гастрономически сорт.

Разположен в южната част на Германия, на границата с Швейцария и Франция, Europa-Park се фокусира върху площ от 85 ха, 13 европейски тематични области, осигуряваща на туристите над 100 атракции, различни шоу програми, театърни представления, кино, но и голям гастрономически сорт.

Намира се близо до град Фрайбург, само на 40 км от него, както и на 160 км от Щутгарт, в ръждиво, германският увеселителен парк има за своя глобална тема идеята за обединена Европа. Ето защо тя е построена върху тематични области, специфични за регионите и страните на европейския континент, събрани заедно същите asipratii и ценности. Тук Европа е не само точка на картата, но става жива с всеки посетител. Атракциите са многобройни, зависи само от това в каква "национална зона" на парка се намирате.