+359 883 392 152 Запитване

ЕФТЕЛИНГ ПАРК НИДЕРЛАНДИЯ

Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Цени от
122
Запитване
Програма
Efteling е най-големият и най-популярният тематичен парк в Нидерландия, важен представител на Европа в тази категория. Открит е през 1952 г. и е сред най-старите тематични паркове в света.

Търсите вълнуващи влакчета, очарователни атракции или зрелищни паркови шоута? Всеки ще намери това, което търси в Ефтелинг. Открийте най-големия тематичен парк в Холандия. Уникален парк сред природата.
С туритическа агенция Ревери можете да намерите оферти за настаняване в Efteling на промоционални цени. Нашите предложения включват и билети за Efteling Park, за да можете да се насладите на пълен пакет за една незабравима почивка.

Разположен в Холандия, Efteling Park е рай на магията и приключенията, предлагащ разнообразна гама от атракции и представления, които ще пленят вашето въображение.

А ние от Ревери сме подбрали най-изгодните оферти, за да можете вие ​​и вашите близки да се насладите на едно прекрасно пътешествие на много добра цена. Нашите предложения включват настаняване в Efteling, билети за Efteling, а ако искате и закуска, имаме страхотни предложения с включена храна.

Паркът отваря вратите си за истории и легенди, създавайки уникална атмосфера, в която приказни герои оживяват. Благодарение на разнообразието от дейности, всеки посетител ще намери нещо по свой вкус. От влакче в увеселителен парк и живописни влакове до разходка с лодка и площадки за игра, Efteling Park има всичко!
Цената включва съответния брой нощувки с включена закуска;
входни билети за парка;
настаняване в тематична стая
безплатен паркинг
Цената не включва самолетен билет/ транспорт
трансфер летище- хотел- летище - по желание
медицинска застраховка;
лични разходи
Хотели по програмата