+359 883 392 152 Запитване

Парк Serengeti цени за вход

Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Цени от
111
Запитване
Програма

ПАРК СЕРЕНГЕТИ ГЕРМАНИЯ  e  УНИКАЛНА ДЕСТИНАЦИЯ, ПЪЛНА С ЗАБАВЛЕНИЕ

Добре дошли на вашето сафари приключение в парка Серенгети!


Открийте изцяло нов свят по следите на великите изследователи и авантюристи и животинските обитатели на нашия парк! Ще бъдете изумени от преживяванията си тук.Оглеждаме най-големите сухоземни бозайници в света на сафарито. Смело се качи на най-дръзките превозни средства, за да завладее джунглата, водата и дори небето. Следвайте стъпките на великите изследователи на Африка и авантюристи и да чуят много вълнуващи приказки от живота си. Можеш да се почувстваш като истински авантюрист тук!

Можете да се удивлявате на 1500 диви и екзотични животни от различни страни в среда, близка до природата в Сафарито Серенгети, нашия животински парк! На десеткилометровото дълго пътуване ще срещнете лъвове, тигри, носорози, антилопи, слонове и други животни или с опитен сафари водач в сафари автобуса или в собствената си кола.Новата островна зона за нашите маймуни, сафарито в джунглата, ви дава шанса да гледате около 200 примати без бариери в клетки. Можете дори да осъществите директен контакт с маймуните в петте съединения за ходене.Можете да имате екшън приключение в Сафари adventure, нашия тематичен парк с над 40 вози и зашеметяващи предавания.

Локация:  Хановер и Бремен са едва на час път с кола

 

 

Цената включва съответния брой нощувки с включена закуска;
входни билети за парка;
настаняване в тематична стая
безплатен паркинг
Цената не включва самолетен билет/ транспорт
трансфер летище- хотел- летище - по желание
медицинска застраховка;
лични разходи
Допълнителна информация
Изберете почивка в парк Серенгети Германия от Perfect Tour и се впуснете в приключение далеч от африканската савана! Serengeti Park Germany е очарователна дестинация, която със сигурност ще ви завладее. Резервирайте рано и вземете най-добрите цени!
Парк Серенгети Германия е необикновена дестинация за любителите на природата и приключенията! Разположен в северна Германия, този завладяващ парк ще ви пренесе в див и очарователен свят, предлагайки ви уникално и запомнящо се изживяване.
Тутиситическа агенция Ревери ви предлага различни оферти за настаняване в парк Серенгети с включена закуска + вход за парка на приятни цени. Ако търсите незабравима ваканция със семейството си, това е идеалното място.

Serengeti Park Germany е дестинация, подходяща за всички възрасти. Децата ще се насладят на увеселителния парк, детската площадка и много атракции, докато възрастните могат да се отпуснат и да се насладят на красивата природа.
Хотели по програмата
Цени от
111