+359 883 392 152 Запитване

Увеселителен парк ПортАвентура,Испания

Барселона, Испания
Продължителност
2 дни / 1 нощувка
Цени от
45
Запитване
Програма
ПортАвентура е съчетание  от забавление,магия и адреналин. На около час път от Барселона, на Коста Дорада, е най-големият увеселителен парк в Испания: PortAventura.
Интензивните емоции, тръпки, радост, ентусиазъм са само някои от чувствата, които изпитвате в PortAventura. Паркът е разделен на  тематични области, където имате възможност да откриете най-интересните места на земята. Въпреки че Портавентура е парк, където атракциите за смелите са многобройни, във всяка от районите има въртележки и представления за деца.
 
Открийте шестте свята на един от най-емблематичните тематични паркове в Европа. Идеална дестинация за семейно бягство в Коста Дорада, една от най-популярните туристически райони на Испания; и само на един час от Барселона!
 
 
 
Туристическа агенция Ревери ви предлага отлични оферти, които включват и билети за PortAventura World, за да можете да се насладите на незабравимо бягство със семейството или приятелите си.
 
 
 ---------------
 
 
 
 

 Увеселителен парк ПортАвентура,Испания

ПортАвентура е съчетание  от забавление,магия и адреналин. На около час път от Барселона, на Коста Дорада, е най-големият увеселителен парк в Испания: PortAventura. Интензивните емоции, тръпки, радост, ентусиазъм са само някои от чувствата, които изпитвате в PortAventura. Паркът е разделен на  тематични области, където имате възможност да откриете най-интересните места на земята. Въпреки че Портавентура е парк, където атракциите за смелите са многобройни, във всяка от районите има въртележки и представления за деца.

Открийте шестте свята на един от най-емблематичните тематични паркове в Европа. Идеална дестинация за семейно бягство в Коста Дорада, една от най-популярните туристически райони на Испания; и само на един час от Барселона!

 

PortAventura World се намира на около 100 километра от Барселона на Коста Дорада и включва увеселителния парк PortAventura, воден парк, конферентен център и различни топ хотели. Най-високото влакче в Европа и безброй други акценти ви очакват в този гигантски парк. Потопете се в удоволствие и оставете ежедневието далеч назад! Оферти за билети и настаняване могат да бъдат намерени при нас.


Добре е да се знае: Входът на парка вече е включен при резервация за настаняване в парка.

Акценти:

  • FERRARI Land: Скорост, иновации, адреналин и световни рекорди ви очакват в уникалния нов тематичен парк Ferrari Land в Европа!Червена сила: Най-високият и най-бързият вертикален ускорител в Европа.
  • Аквапарк PortAventura Caribe: Истински воден приключенски свят на 50 000 квадратни метра с бързеи, басейн с вълни и речни вози, един от най-високите пързалки със свободно падане в Европа и пиратски кораб в детския басейн.
  • дървено влакче в увеселителен парк Stampida: Бързи възлези и падове, които правят нивото на адреналина стреля нагоре.
  • дракон зона: с див осем бримки и дълбоки падания, драконът отвръща на всеки, който се осмели да се вози на гърба си.

FERRARI Land

Пригответе се да откриете нов тематичен парк, уникален в Европа в рамките на парка PortAventura. FERRARI Land означава скорост, иновации, адреналин и световни рекорди. В автентична италианска обстановка посетителите могат да преживеят нови ефектни забележителности на 70 000 квадратни метра тази година, като истинска състезателна писта, високотехнологични симулатори, 55-метрови стартови кули или най-високия и най-бързият вертикален ускорител в Европа.

 

Скоростен влак-Добре дошли в страната на чудесата на адреналина!
По-високо, по-бързо, по-нататък – PortAventura привлича със суперлативи. Големите возии са гарантирани и сърцебиенето също. Втурнете се във въздуха, опиянени от темпото и тръпката. PortAventura World предлага първокласни пътувания и небесни преживявания в шестте си тематични области за всички възрасти. 

Дръжте се здраво: PortAventura е не само един от най-големите тематични паркове в света, но също така е дом на рекордни атракции. Влакчето "Червена сила" е с 112 метра най-високата по рода си в Европа и ви носи за 5 секунди от 0 до 180 км / ч. Топ скоростите от 134 километра в час. Само с една идея по-бързо е влакчето "Фуриус Бако", което – ще го отгатнете – е едно от най-бързите в Европа. 

Водни атракции за деца
В допълнение към забързаните влакчета, PortAventura World е известен със своите многобройни, красиво тематичен аквапарк.  В допълнение към вече съществуващите забележителности, съвсем новата тематична зона "SésamoAventura" с любимите фигури от "Улица Сезам" предлага безброй магически станции за деца. Потомството може да скалъпи през омагьосаната гора на пързалки, да изпита двупосочно пътуване през цветната ферма на Елмо, да направи собствено плюшено мече и много други.

"Водният парк PortAventura Caribe" е забавен басейн на допълнителния клас и има наред с други неща мързелива река, басейн с вълни и карибски плаж за своите посетители.

Настаняване в хотели на увеселителен парк Портавентура:

  •  хотел "Къщата на Люси" 5*
  • хотел Portaventura 4*
  • хотел Gold River 4*
  • хотел "Caribe" 4*
  • хотел Él Paso" 4*  и хотел "Рулет"4*

 

Защо не комбинирате посещение на Port Aventura World с град пътуване до Барселона или семейна почивка на испанското крайбрежие? С НАС не само получавате билетите portAventura, но и намирате атрактивни оферти за хотели, пакетни обиколки и полети.
Увеселителен парк ПортАвентура Испания Уотърслийд
Съберете заедно приключенското си пътуване до тематичния парк PortAventura World поотделно – с НАС!

 

Цената включва съответния брой нощувки с включена закуска;
входни билети за парка;
настаняване в тематична стая
безплатен паркинг
Цената не включва самолетен билет/ транспорт
трансфер летище- хотел- летище - по желание
медицинска застраховка;
лични разходи
Допълнителна информация
FERRARI Land: Скорост, иновации, адреналин и световни рекорди ви очакват в уникалния нов тематичен парк Ferrari Land в Европа!Червена сила: Най-високият и най-бързият вертикален ускорител в Европа.
Аквапарк PortAventura Caribe: Истински воден приключенски свят на 50 000 квадратни метра с бързеи, басейн с вълни и речни вози, един от най-високите пързалки със свободно падане в Европа и пиратски кораб в детския басейн.
дървено влакче в увеселителен парк Stampida: Бързи възлези и падове, които правят нивото на адреналина стреля нагоре.
дракон зона: с див осем бримки и дълбоки падания, драконът отвръща на всеки, който се осмели да се вози на гърба си.
Пригответе се да откриете нов тематичен парк, уникален в Европа в рамките на парка PortAventura. FERRARI Land означава скорост, иновации, адреналин и световни рекорди. В автентична италианска обстановка посетителите могат да преживеят нови ефектни забележителности на 70 000 квадратни метра тази година, като истинска състезателна писта, високотехнологични симулатори, 55-метрови стартови кули или най-високия и най-бързият вертикален ускорител в Европа.

Водни атракции за деца
В допълнение към забързаните влакчета, PortAventura World е известен със своите многобройни, красиво тематичен аквапарк. В допълнение към вече съществуващите забележителности, съвсем новата тематична зона "SésamoAventura" с любимите фигури от "Улица Сезам" предлага безброй магически станции за деца. Потомството може да скалъпи през омагьосаната гора на пързалки, да изпита двупосочно пътуване през цветната ферма на Елмо, да направи собствено плюшено мече и много други.

"Водният парк PortAventura Caribe" е забавен басейн на допълнителния клас и има наред с други неща мързелива река, басейн с вълни и карибски плаж за своите посетители.

Настаняване в хотели на увеселителен парк Портавентура:

хотел "Къщата на Люси" 5*
хотел Portaventura 4*
хотел Gold River 4*
хотел "Caribe" 4*
хотел Él Paso" 4* и хотел "Рулет"4*
В увеселителен парк PORT AVENTURA идват около 3 милиона посетители годишно, а мястото е идеално за посещение през летния сезон, тъй като една част от него е с водни съоръжения, които работят само от май до септември.
Във вътрешността на парка има 4 хотела - Hotel Gold River, Hotel PortAventura, Hotel Caribe и Hotel El Paso. Самият парк е разделен на пет основни области, посветени на няколко географски зони - Средиземноморие, Далечния Запад, Мексико, Китай и Полинезия. Всеки свят има своя собствена архитектура, храна, забавления и забележителности. В този парк има състезания и разходки с влак, фантастични шоу програми и специални ефекти с вода и огън, 34 ресторанта и барове. Карибският аква парк има 5 ресторанта и 3 бара – едно невероятно изживяване за цялото семейство. Има една сравнително нова зона, наречена SesamoAventura, която е посветена на най-малките туристи и е открита през 2011 година. Тук фокусът е едно магическо дърво, около което са разпръснати различни забавления и въртележки за най-малките търсачи на силния усещания.
В Порт Авентура има от всичко - летящо килимче, високоскоростен катапулт, влакче на ужасите, стръмни улеи с вода, гигантска въртележка.
Една интересна подробност е, че този парк е замислен като "Евро Дисни", но в последния момент американците решават да го разположат във Франция, а не в Испания. Въпреки това строителството му продължава и през 1995 година Порт Авентура отваря врати.
Основното, което го различава от Дисниленд в Париж, е това, че Порт Авентура е по-подходящ за по-големи и смели деца, младежи и възрастни.
Зоните:
I. Средиземноморието. Малко пристанище с няколко яхти, а покрай тях няколко заведения с типично гръцки мотиви. Намира се точно до езерото с фонтаните. В зоната има само три атракции.
1.Furius Baco - най-бързото скоростно влакче в Европа за 2007 година. Трасето му е почти до земята и не изпъква с височина. При него впечатляващото и спиращото дъха е скоростта - 130км/ч Возенето трае едва 40 секунди,
Предлага се и запис на DVD , който съдържа кратко въвеждащо филмче за влакчето, возенето и реклама на парка -12.50 евро
2. Port de la Drassana - мини пристанище, от което в определени часове тръгват малки корабчета с туристи за разходка из езерото. Турът трае около 15 минути.
3.Estació del Nord - импровизирана жп- гара, от която може да се хване истинска парна железница за разходка из парка. По трасето си има три спирки. Возенето е между 30 и 40 минути.

II. Полинезия.
Всичко е зелено и отвсякъде звучат песни на птици и екзотични ритми. Темата е водата. През топлите и летни месеци се съхне за минути, а до всяка водна атракция има кабинка за изсушаване.
1. Tutuki Splash - Лодка, която криволичи през различни улей и тунели докато не стигне връхната си точка и не се засили от там с 50км/ч право надолу.
2. Canoes - водна атракция, предназначена за деца до 1.40м
3. Kontiki - представлява гондола от традиционен тип, по-скоро релаксираща и отпускаща.
III . SésamoAventura - декорирана и създадена с мотиви от Улица Сезам, тази зона предлага разнообразни развлечения за малки и и по-големи деца. Повечето съоръжения са предвидени и за родители.
IV. Китай - китайски фенери и статуи с дракони, както и типични за страната орнаменти
1. 1. Dragon Khan - голяма виеща се, червена конструкция с много инверсии и спускания. Височината е 50 метра, а скоростта 65км/ч, но тук скоростта е примесена и с голямото количество последователни преобръщания - цели 8. Ако не греша, това влакче държи рекорда за най-много последователни инверсии за Европа (може и да лъжа, но мисля, че така беше) Чувството е неповторимо. Возенето трае около 1.30

V. Мексико

1. The Hurakan Condor - внуштелна кула, която започва от основата на храм и продължава нагоре. Около колоса има общо 5 броя плоскости с по 4 седалки всяка. Пътуването спира на завидната височина от 90 метра, след което следва свободно падане със скорост 115км/ч.

2.El Diablo - влакче с открито трасе. Скоростта е 60км/ч..

3. Los Potrillos - изцяло за малки деца. Изкуствени понита се движат по поточна линия и обикалят малка площ със няколко завоя. Допускат се и родители.

4. Serpiente Emplumada – платформа с много интересна форма, частите на която се движат във всички възможни посоки.

VI. Дивият Запад - Зона, в която джунглата бива изместена от кактуси от всякакъв вид и с всякаква форма и височина.

1. Buffalo Rodeo - блъскащи се колички, специално предназначени за деца.

2. Stampida - Класическо дървено влакче. Движи се със скорост от 74км/ч и е доста интересно.

3. BlackSmith labyrinth - лабиринт за деца.

4. Grand Canyon Rapids - воден атракцион, спускане с лодка по бързей.

5. Carrousel – красиво декорирана традиционна въртележка с кончета, карети и други.

6. Wild Buffalos - блъскащи се колички във форма на бик, атракцията е подходяща само за възрастни.

7. Crazy Barrels - „варели”, въртящи се рязко във всички възможни посоки .
Хотели по програмата