+359 883 392 152 Запитване

ЯХТИ И КАТАМАРАНИ ПОД НАЕМ


НАЕМ НА ЯХТИ, НАЕМ НА КАТАМАРАНИ, НАЕМ НА ЛОДКИ И КОРАБЧЕТА ПОД НАЕМ ЗА РАЗХОДКА В ЕВРОПА

НАЕМ НА ЯХТИ, КАТАМАРАНИ ПОД НАЕМ, ЛОДКИ ПОД НАЕМ И КОРАБЧЕТА ЗА РАЗХОДКА ПОД НАЕМ

Туристическа агенция Ревери ви предлага топ класация на най-продаваните /наеманите плавателни съдове на следните компании. Изборът е голям,затова само маркираме класация първите 16.

Ветроходни дестинации, които обичаме

 

Ветроходство в Албания / наем на яхти в Албания

 • Цените започват от 228 € на ден. Популярен регион е Vlorë County.

 

Ветроходство в Австралия / наем на яхти в Австралия

 • В Австралия предлагаме около 61 яхти под наем. Цените започват от 234 € на ден. Популярни региони са остров Хамилтън, Нов Южен Уелс и Куинсланд. 

 

Ветроходство в Австрия/ наем на яхти в Австрия

 • Цените започват от 201 € на ден. Популярен регион е Езерото Нойзидл. 

 

Ветроходство в Беларус / наем на яхти в Беларус

 • Цените започват от 10 € на ден. Популярен регион е Минск.

 

Ветроходство в Белгия / наем на яхти в Белгия

 • Цените започват от 89 € на ден. Популярни региони са Maasplassen and West Flanders.

 

Ветроходство в Бразилия / наем на яхти в Бразилия

 • Цените започват от 158 € на ден. Популярни региони са Сао Пауло  и Рио Де Жанейро

 

Ветроходство в Бахамите / наем на яхти в Бахамите

 • Цените започват от 284 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта  са Great Abaco и Nassau. 

 

Ветроходство в Великобритания / наем на яхти в Великобритания  

 • В Обединеното кралство предлагаме около 197 яхти под наем. Цените започват от 112 € на ден. Популярни региони на ветроходство и наем на яхта са Източна Англия, ветроходство и наем на яхта в  Голям Лондон,  ветроходство и наем на яхта в Северозападна Англия, ветроходство и наем на яхта в  Шотландия,  ветроходство и наем на яхта в Югоизточна Англия,  ветроходство и наем на яхта в Югозападна Англия, ветроходство и наем на яхта в  Саутхемптън, ветроходство и наем на яхта в  Трент,  ветроходство и наем на яхта в Уелс и  ветроходство и наем на яхта в Уест Мидландс 

 

Ветроходство в Гърция / наем на яхти в Гърция

 • В Гърция предлагаме около 2884 яхти под наем. Цените започват от 48 € на ден. Популярни региони  за ветроходство  и наем на яхта в Атина, ветроходство  и наем на яхта в  Атика, ветроходство  и наем на яхта в Халкидики,ветроходство  и наем на яхта в  Хиос,ветроходство  и наем на яхта в  Корфу, ветроходство  и наем на яхта в Крит, ветроходство  и наем на яхта в Епир,ветроходство  и наем на яхта в  Икария,ветроходство  и наем на яхта в  Кефалония, ветроходство  и наем на яхта в Китнос, ветроходство  и наем на яхта в Кос, ветроходство  и наем на яхта в Лефкада, ветроходство  и наем на яхта в Македония, ветроходство  и наем на яхта в Милос,ветроходство  и наем на яхта в  Миконос, ветроходство  и наем на яхта в Наксос, ветроходство  и наем на яхта в Парос, ветроходство  и наем на яхта в Паксос,ветроходство  и наем на яхта в  Пелопонес, ветроходство  и наем на яхта в Родос, ветроходство  и наем на яхта в Саламин, ветроходство  и наем на яхта в Самос, ветроходство  и наем на яхта в Санторини, ветроходство  и наем на яхта в Скиатос , ветроходство  и наем на яхта в Скопелос, ветроходство  и наем на яхта в Сими, ветроходство  и наем на яхта в Сирос, ветроходство  и наем на яхта в Тасос,ветроходство  и наем на яхта в  Тесалия иветроходство  и наем на яхта в  Закинтос.

 

Ветроходство в Германия / наем на яхти в Германия

 • В Германия предлагаме около 461 яхти под наем. Цените започват от 55 € на ден. Популярни региони  за ветроходство и наем на яхта в Германия са Бранденбург, Мекленбург, Мекленбург-Предна Померания, Рюген и Шлезвиг-Холщайн. 

 

Ветроходство в Дания/ наем на яхти в Дания

 • В Дания предлагаме 14 яхти под наем. Цените започват от 137 € на ден. Популярни региони са Bornholm, Midtjylland, Syddanmark, Sønderjylland и Zealand. 

 

Ветроходство в Еквадор/ наем на яхти в Еквадор

 • Цените започват от 5500 € на ден. Популярен региони  за ветроходство и наем на яхта  е в Галапагос..

 

Ветроходство в Египет/ наем на яхти в Египет

 • Цените започват от 810 € на ден. Популярни региони  за ветроходство и наем на яхта в Египет са Кайро и а ветроходство и наем на яхта в Луксор.

 

Ветроходство в Естония/ наем на яхти в Естония

 • Цените започват от 217 € на ден. Популярен регион за ветроходство  и наем на яхта в Естония е Талин.

 

Ветроходство в Италия / наем на яхти в Италия

 •  В Италия предлагаме около 1771 яхти под наем. Цените започват от 70 € на ден. Популярни региони  за ветроходство в Италия и наем на яхта в Италия са Абруцо, ветроходство и наем на яхта в  Амалфи, ветроходство и наем на яхта в Апулия, ветроходство и наем на яхта в Калабрия, ветроходство и наем на яхта в Кампания, ветроходство и наем на яхта на остров Капри, ветроходство и наем на яхта в Елба,ветроходство и наем на яхта в  Емилия-Романя,ветроходство и наем на яхта в  Фриули-Венеция Джулия, ветроходство и наем на яхта в Иския, ветроходство и наем на яхта в езерото Гарда, Лветроходство и наем на яхта в ацио, ветроходство и наем на яхта в Лече, ветроходство и наем на яхта в Лигурия, ветроходство и наем на яхта в Ломбардия, ветроходство и наем на яхта в Неапол, ветроходство и наем на яхта в Понца, ветроходство и наем на яхта в Прочида,ветроходство и наем на яхта в  Римини, ветроходство и наем на яхта в Ривиера Палме,ветроходство и наем на яхта в  Рим, ветроходство и наем на яхта в Ровиго,ветроходство и наем на яхта в  Сан Пиетро, ветроходство и наем на яхта в Сардиния, ветроходство и наем на яхта в Сицилия, ветроходство и наем на яхта в Таранто, ветроходство и наем на яхта в Тоскана,ветроходство и наем на яхта в  Варезе и ветроходство и наем на яхта във Венето .

 

Ветроходство в Испания / наем на яхти в Испания

 • В Испания предлагаме около 1343 яхти под наем. Цените започват от 104 € на ден. Популярни региони  за ветроходство в Испания и наем на яхта в Испания са Андалусия, Страната на баските,ветроходство и наем на яхта в  Коста Бланка,ветроходство и наем на яхта в  Коста Брава, ветроходство и наем на яхта в Коста Дорада, ветроходство и наем на яхта в Форментера, ветроходство и наем на яхта в Фуертевентура, ветроходство и наем на яхта в Галисия, ветроходство и наем на яхта в Гран Канария, ветроходство и наем на яхта в Ибиса, ветроходство и наем на яхта в Ла Гомера, ветроходство и наем на яхта в Лансароте,ветроходство и наем на яхта в  Майорка, ветроходство и наем на яхта в Менорка, ветроходство и наем на яхта в Мурсия, ветроходство и наем на яхта в Тенерифе иветроходство и наем на яхта по  крайбрежието на Валенсия .

 

Ветроходство в Исландия/ наем на яхти в Исландия

 • Цените започват от 773 € на ден. Популярен регион за ветроходство и наем на яхта  е Рейкявик

.

Ветроходство в Ирландия / наем на яхти в Ирландия

 • Цените започват от 96 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта  са Co. Cavan, Galway, Leinster and Leitrim. 

 

Ветроходство в Индия/ наем на яхти в Индия

 • Цените започват от 797 € на ден. Популярян регион за ветроходство и наем на яхта  в Индия е Керала.

 

Ветроходство в Индонезия/ наем на яхти в Индонезия

 • В Индонезия предлагаме около 17 яхти под наем. Цените започват от 1074 € на ден. Популярни региони  за ветроходство в Индонезия и наем на яхта в Индонезия са  Бали, Източна Нуса Тенгара и Западна Папуа. 

 

Ветроходство в Кейп Верде / наем на яхти в Кейп Верде

 • Цените започват от 271 € на ден. Популярни региони са  за ветроходство и наем на яхта е в  Sal и Sao Vicente..

 

Ветроходство в Кипър/ наем на яхти в Кипър

 • В Кипър предлагаме около 44 яхти под наем. Цените започват от 200 € на ден. Популярни региони са  за ветроходство и наем на яхта в Агия Напа, ветроходство и наем на яхта в Ларнака,ветроходство и наем на яхта в  Лимасол и ветроходство и наем на яхта в Пафос

 

Ветроходство в Кариби / наем на яхти в Кариби

 • На Карибите  предлагаме около  743 яхти под наем. Цените започват от 165 € на ден. Популярни региони  за ветроходство и наем на яхта са Антигуа, ветроходство и наем на яхта в Британски Вирджински острови,ветроходство и наем на яхта в  Гренада, ветроходство и наем на яхта в Гваделупа, ветроходство и наем на яхта в Мартиника, ветроходство и наем на яхта в Пуерто Рико, ветроходство и наем на яхта в Сейнт Лусия,ветроходство и наем на яхта в  Сейнт Мартин, ветроходство и наем на яхта в Сейнт Винсент и Гренадини иветроходство и наем на яхта във Вирджински острови на САЩ

 

Ветроходство в Канада / наем на яхти в Канада

 • Цените започват от 171 € на ден. Популярни региони са Бритиш Колумбия и Онтарио

 

Ветроходство в Колумбия/ наем на яхти в Колумбия

 • Цените започват от 670 € на ден. Популярен регион  за ветроходство и наем на яхта е в Боливар.

 

Ветроходство в Коста Рика/ наем на яхти в Коста Рика

 • Цените започват от 2320 € на ден. Популярен регион   за ветроходство и наем на яхта е в Puntarenas Province.

 

Ветроходство в Куба/ наем на яхти в Куба

 •  Цените започват от 211 € на ден. Популярен регион   за ветроходство и наем на яхта в Куба е Cienfuegos.

 

Ветроходство в Мадагаскар / наем на яхти в Мадагаскар

 • Цените започват от 366 € на ден. Популярен регион за ветроходство  и наем на яхта  е Nosy Be. 

 

Ветроходство в Малайзия / наем на яхти в Малайзия

 •  Цените започват от 4000 € на ден. Популярен регион за ветроходство в Малайзия и наем на яхта  в Малайзия е Langkawi.

 

Ветроходство в Малдиви / наем на яхти в Малдиви

 • Цените започват от 475 € на ден. Популярян регион за ветроходство и наем на яхта на Малдивите  е Hulhule

 

Ветроходство в Малта / наем на яхти в Малта

 • Цените започват от 298 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта в Малта са Северният регион и Валета.

 

Ветроходство в Мавриций/ наем на яхти в Мавриций

 • Цените започват от 350 € на ден. Популярен регион за ветроходство и наем на яхта на о-в Мавриций е Riviere Noire.

 

Ветроходство в Мозамбик / наем на яхти в Мозамбик

 • Цените започват от 6407 € на ден. Популярен регион за ветроходство и наем на яхта  е Inhambane..

 

Ветроходство в Мексико / наем на яхти в Мексико

 • Цените започват от 267 € на ден. Популярен регион за ветроходство и наем на яхта в Мексико е Baja California Sur.

 

Ветроходство в Нидерлания / наем на яхти в Нидерлания

 • В Холандия предлагаме 411 яхти под наем. Цените започват от 55 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта  са Амстердам, ветроходство и наем на яхта във Флеволанд, ветроходство и наем на яхта във Фрисландия, ветроходство и наем на яхта в Гелдерланд,ветроходство и наем на яхта в  Северен Брабант, ветроходство и наем на яхта в Северна Холандия,ветроходство и наем на яхта в  Южна Холандия, ветроходство и наем на яхта в Утрехт и ветроходство и наем на яхта в Зеландия

 

Ветроходство в Норвегия / наем на яхти в Норвегия

 • В Норвегия предлагаме около 27 яхти под наем. Цените започват от 171 € на ден. Популярни региони  за ветроходство и наем на яхта в Норвегия са Берген, Хордаланд, Лофотен, Осло, Рогаланд, Свалбард и Ян Майен, Тромс и Трьонделаг. 

 

Ветроходство в Нова Каледония / наем на яхти в Нова Каледония

 •  Цените започват от 595 € на ден. Популярен регион за ветроходство и наем на яхта  е Grande Terre.

 

Ветроходство в ОАЕ / наем на яхти в ОАЕ

 • Популярен регион за ветроходство и наем на яхта в ОАЕ е Дубай. Цени започващи от 1850 на ден.

 

Ветроходство в Панама / наем на яхти в Панама

 • Цена започваща от 3391 € на ден.Популярен  регион за ветроходство и наем на  в Панама  е Сан Блас.

 

Ветроходство в Полша / наем на яхти в Полша

 •  В Полша предлагаме около 381 яхти под наем. Цените започват от 21 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта в Полша  са Мазурия, Померания, Подкарпатия и Западна Померания. 

 

Ветроходство в Португалия / наем на яхти в Португалия

 • В Португалия предлагаме около 124 яхти под наем. Цените започват от 130 € на ден. Популярни региони за ветроходство в Португалия и наем на яхта в Португалия  са Алгарве, ветроходство и наем на яхта в  езерото Алкева, ветроходство и наем на яхта в  Азорските острови, ветроходство и наем на яхта в  Коста Верде, ветроходство и наем на яхта в  Лисабон, ветроходство и наем на яхта в  Мадейра и ветроходство и наем на яхта в  Порто Санто. 

 

Ветроходство в Русия / наем на яхти в Русия

 • В Русия предлагаме около 281 яхти под наем. Цените започват от 50 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта в Русия  са Крим, Калининградска област, ветроходство и наем на яхта в  Краснодарски край, ветроходство и наем на яхта в  Московска област, ветроходство и наем на яхта в  Пермски край, ветроходство и наем на яхта в  Санкт Петербург, ветроходство и наем на яхта в  Тверска област, ветроходство и наем на яхта в  Уляновска област и ветроходство и наем на яхта в   Владивосток.

 

Ветроходство в Румъния / наем на яхти в Румъния

 •  Цените започват от 300 € на ден. Популярен регион за ветроходство и наем на яхта в Румъния е регионът Лиману.

 

Ветроходство в Северна Македония / наем на яхти в Северна Македония

 •  Цените започват от 305 € на ден. Популярен регион за ветроходство в Македония  и наем на яхта  в Македония е Охрид.

 

Ветроходство в Сейшели / наем на яхти в Сейшели

 •  Цените започват от 287 € на ден. Популярен регион за ветроходство и наем на яхта  е Махе

 

Ветроходство в Сингапур / наем на яхти в Сингапур

 •  Цените започват от 1683 € на ден. Популярен регион за ветроходство и наем на яхта е Сингапур.

 

Ветроходство в Словения / наем на яхти в Словения

 •  Цените започват от 90 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта  в Словения са Изола и Пиран.

 

Ветроходство в Словакия / наем на яхти в Словакия

 • Цените започват от 209 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта  в Словакия  са  Братислава и Liptovská Mara.

 

Ветроходство в Съединени Американски Щати / наем на яхти в Съединени Американски Щати

 •  В САЩ предлагаме около 109 яхти под наем. Цените започват от 217 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта са Калифорния, Флорида, езерото Шамплейн, Мериленд, Ню Йорк и Роуд Айлънд. 

 

Ветроходство в Тайланд / наем на яхти в Тайланд

 • В Тайланд предлагаме около 145 яхти под наем. Цените започват от 135 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта са провинция Чон Бури,ветроходство и наем на яхта в   Ко Чанг, ветроходство и наем на яхта в   Ко Самуи иветроходство и наем на яхта в   Пукет.

 

Ветроходство в Танзания / наем на яхти в Танзания

 • Цените започват от 1676 € на ден. Популярен регион за ветроходство и наем на яхта е регион Занзибар.

 

Ветроходство в Турция / наем на яхти в Турция

 •  В Турция предлагме около 968 яхти под наем. Цените започват от 118 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта  в Турция са   ветроходство и наем на яхта в   Анталия, ветроходство и наем на яхта в  Айдън,ветроходство и наем на яхта в   Бодрум, ветроходство и наем на яхта в  Мармара и ветроходство и наем на яхта в  Мугла.

 

Ветроходство във Франция / наем на яхти във Франция

 •  Цените започват от 41 € на ден. Популярни региони за ветродство и наем на яхта втв Франция са ветроходство и наем на яхта в  Елзас, ветроходство и наем на яхта в  Ардени,ветроходство и наем на яхта в   Бургония, ветроходство и наем на яхта в  Бретан, ветроходство и наем на яхта в  Камарг, ветроходство и наем на яхта в  Канал дю Миди, ветроходство и наем на яхта в  Централна Вал дьо Лоара,ветроходство и наем на яхта в   Шарант, ветроходство и наем на яхта в  Корсика, ветроходство и наем на яхта в  Франш-Конте,ветроходство и наем на яхта във   Френска Ривиера, ветроходство и наем на яхта в Гар, Еро, ветроходство и наем на яхта в  Лотарингия,ветроходство и наем на яхта в   Лот, ветроходство и наем на яхта в  Нормандия,ветроходство и наем на яхта в  Нова Аквитания, ветроходство и наем на яхта в  Окситания, ветроходство и наем на яхта в  Pays de la Loire, ветроходство и наем на яхта в  Poitou-Charentes иветроходство и наем на яхта в   Saône-et-Loire. 

 

Ветроходство във Френска Полинезия/ наем на яхти във Френска Полинезия

 • Във Френска Полинезия предлагаме около  52 яхти под наем. Цените започват от 240 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта във Френска Полинезия  са Раятеа и ветроходство и наем на яхта в  Таити .

 

Ветроходство във  Филипините/ наем на яхти във Филипините

 • Цена започваща от 3391 € на ден.Популярни региони за ветроходство и наем на яхта във Филипините е Ел Нидо.

 

Ветроходство в Шри Ланка / наем на яхти в Шри Ланка

 • Цените започват от 754 € на ден. Популярни региони за ветроходство в Шри Ланка и наем на яхта са Източна провинция и Южна провинция. 

 

Ветроходство в Швеция / наем на яхти в Швеция

 •  В Швеция предлагаме около 77 яхти под наем. Цените започват от 81 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта са Гьотеборг, Стокхолм, Вестергьотланд и Йостергьотланд. 

 

Ветроходство в Швейцария / наем на яхти в Швейцария

 • Цените започват от 385 € на ден. Популярни региони за ветроходство и наем на яхта  в Швейцария са региони  St. Gallen and Thurgau.

 

Ветроходство в Унгария/ наем на яхти в Унгария

 • В Унгария предлагаме около 73 яхти под наем. Цените започват от 42 € на ден. Популярни региони  за ветроходство в Унгария и наем на яхта в Унгария са езерото Балатон, езерото Тиса и Токай.

Ветроходство в Украйна/ наем на яхти в Украйна

 •  В украйна предлагаме около 63 яхти под наем. Цените започват от 66 € на ден. Популярни региони  за ветрохоство и наем на яхта  в Киев са Киевска област и Одеска област. 

 

Ветроходство в Хърватска/ наем на яхти в Хърватска

 • В Хърватия предлагаме около 4424 яхти под наем. Цените започват от 28 € на ден. Популярни региони са за ветроходство и наем на яхта в  Брач,  ветроходство и наем на яхта в Дубровник,  ветроходство и наем на яхта в Дуги Оток,  ветроходство и наем на яхта в Хвар,а ветроходство и наем на яхта в Истрия,  ветроходство и наем на яхта в Корчула,  ветроходство и наем на яхта в Крък,аветроходство и наем на яхта в  Кварнер,а ветроходство и наем на яхта в  Мали Лошин, Муртер,  ветроходство и наем на яхта в Паг, ветроходство и наем на яхта в Раб, ветроходство и наем на яхта в  Шибеник, ветроходство и наем на яхта на  остров Солта,  ветроходство и наем на яхта в Сплит, ветроходство и наем на яхта в  Углян и  ветроходство и наем на яхта в Задар

 

Ветроходство в Чили/ наем на яхти в Чили

 • Цените започват от 1109 € на ден. Популярен регион  за ветроходство и наем на яхта е  Los Lagos..

 

Ветроходство в Чехия/ наем на яхти в Чехия

 • В Чехия предлагаме около 27 яхти под наем. Цените започват от 37 € на ден. Популярни райони са Липно и Вълтава.

 

Ветроходство в Черна Гора / наем на яхти в Черна Гора

 • В Черна гора предлагаме около 77 яхти под наем. Цените започват от 100 € на ден. Популярни региони за ветродкство в Черна Гора и наем на яхта в Черна Гора саветроходство и наем на яхта в   Бар, ветроходство и наем на яхта в  Котор, ветроходство и наем на яхта в  Тиват иветроходство и наем на яхта в   Залив Тръсте. 

 

Цени:


Всички цени са за лодка за цялата ви резервация, включително ДДС и всички други данъци, освен ако не е посочено друго. Моля, проверете внимателно детайлите за наемане за всякакви такива условия, преди да направите резервацията си. Очевидните грешки и грешки (включително печатни грешки) не са обвързващи.

Нашата услуга е безплатна и ние няма да ви таксуваме за нашата услуга или да добавяме допълнителна комисионна към цената за наем на лодка.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

 • Какво е транзитен дневник?

Транзитният дневник е малка такса, начислена от чартърната компания, която включва окончателно почистване, газ за готвене и спално бельо в зависимост от вашата дестинация. 

 • Какъв лиценз за ветроходство ми трябва?

Моля, винаги проверявайте лиценза, необходим за яхтата, която искате да наемете.

 • Ами ако искам да взема яхтата си по-рано, отколкото предлага чартърната компания?

Много собственици на лодки предлагат ранно настаняване срещу допълнителна такса. Ние ще ви уведомим за това, предварително. Ранните чек-инове обикновено имат ограничена наличност, така че, моля, уведомете ни предварително, за да резервирате своя слот

 • Какво е гаранционен депозит или застраховка  депозит?

Подобно на кола под наем, при наемане на лодка ще бъдете помолени да оставите депозит, който се връща (в много случаи е възможно да блокирате таксата за депозит от вашата кредитна карта). Този депозит ще бъде възстановен, ако лодката бъде върната без повреди. Като алтернатива, много чартърни компании предлагат застраховка на депозита, която намалява или премахва сумата на възстановимия депозит.

 • Как да платя резервацията си?

   Можете също да платите с банков превод или в брой в нашият офис.

 • Имам нужда от шкипер

  Можете да наемете вашата ветроходна почивка с професионален шкипер на борда . Тяхната услуга обикновено се заплаща допълнително с цената, посочена сред допълнителните такси за всеки профил на лодка.

 • Домашни любимци

  Плаването с домашни любимци е възможно срещу допълнително заплащане. Моля, уведомете ни, ако планирате да вземете вашия домашен любимец на борда.

 • Застраховка при отмяна

Какво представлява застраховката за отмяна на наемане на лодка?

 

ЗА ВЪПРОСИ И КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ИЗБОР НА ЗАСТРАХОВКА  mob: 00.359.883.392.152 

ИЛИ ПУСНЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ТУК ИЛИ mail info@pomore.eu