+359 883 392 152 Запитване

КРУИЗ С ВОДАЧ Испания и Италия на най-големият кораб 01.09.2024

Барселона, Испания
Продължителност
8 дни / 7 нощувки
Маршрут
София летище , Барселона, Палма де Майорка, В открито море, Ла Специя, Чивитавекия (Рим), Неапол, В открито море, Барселона, София летище
Дати на отпътуване
01.09.2024 г.
Цени от
2496
Запитване
Програма

Круизна компания: Royal Caribbean

Кораб: OASIS of the Seas 

Маршрут на круиза: София летище , Барселона, Палма де Майорка, В открито море, Ла Специя, Чивитавекия (Рим), Неапол, В открито море, Барселона, София летище

Начална дата: 01.09.2024

Крайна дата: 08.09.2024

Брой нощувки: 7

ранни записвания до 31.03.2024

цена от 2300 евро на човек/CENTRAL PARK VIEW BALCONY - ВЪНШНИ КАЮТИ С БАЛКОН С ИЗГЛЕД КЪМ ПАРКА - КАТЕГОРИЯ 1J

Цената включва

 • Самолетни билети София – Барселона и обратно с включен 20 кг чекиран багаж + 7 кг ръчен;
 • Aвтобусни трансфери в Барселона: летище – пристанище – летище;
 • Настаняване за 7 нощувки в избрания тип каюта на борда на Oasis of the Seas 5*;
 • Изхранване на пълен пансион на борда (закуска, обяд, вечеря, следобедна закуска);
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с покритие за спешни медицински разходи при инцидент и заболяване, включително COVID-19, с лимит на отговорност 10 000 €;
 • Представител на туроператора, пътуващ с групата;
 • Дневни и вечерни развлечения на борда на кораба;
 • Ползване на откритите басейни, джакузи, шезлонги, плажни кърпи;
 • Ползване на фитнес центъра (има изисквания за възраст и облекло);
 • Ежедневно почистване на каютите;

 

Цената не включва:

Други допълнителни услуги:

 • Такса обслужване на борда, съгласно общите условия на круизната компания в размер на €98 на човек за целия круиз.
 • Брегови екскурзии в отделните точки от маршрута (препоръчително е да се резервират предварително). Бреговите екскурзии обикновено се провеждат на английски език в група от приблизително 20-30 туристи;
 • Услугите на SPA и бизнес центъра; фризьорския салон; фотографското ателие; лекарския кабинет; казиното; румсървис;
 • Всякакви услуги с индивидуален характер (СПА, пране, гладене, фризьор, козметик и др.);
 • Телекомуникации и интернет на борда на кораба;
 • Допълнителна застраховка "Отмяна на пътуването“. Застраховката се сключва до 7 дни от подписването на договора за круизно пътуване само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по-малко от 10 дни. Повече информация може да получите в обслужващия ви офис.

 

Ред и начини на плащане:

 • 30% от общата стойност на пътуването са дължими при потвърждение на резервацията и при сключване на договор за круизен пакет. Доплащане до 60 дни преди отплаване.

  Анулационни условия: При прекратяване на круизния пакет, ако не е уговорено друго в договора за круизен пакет, пътуващият дължи такса както следва:
 • При прекратяване на договора от 90 (деветдесет) до 60 (шестдесет) дни преди началната дата на круизния пакет - такса в размер на заплатения депозит;
 • При прекратяване на договора от 59 (петдесет и девет) до 31 (тридесет и един) дни преди началната дата на круизния пакет – такса в размер на 50% (петдесет процента) от цената на круизния пакет;
 • При прекратяване на договора 30 (тридесет)  и по-малко дни преди началната дата на круизния пакет – такса в размер на 75% (седемдесет и пет процента) от цената на круизния пакет.
 • При прекратяване на договора 14 (четиринадесет) и по-малко дни преди началната дата на круизния пакет – такса в размер на100% (сто процента) от цената на круизния пакет.

 

Допълнителна информация
Допълнителни условия и информация:

Предлаганата комбинация от туристически услуги представлява туристически пакет по смисъла на Директива (ЕС) 2015/2302. Запознайте се с вашите основни права според директивата тук.
За осъществяване на круизното пътуване е необходимо да се събере минимален брой участници 20 (двадесет) души. Ако необходимият минимален брой участници не бъде набран, Юзит Калърс ще уведоми пътуващия за това не по-късно от 7 (седем) дни преди заминаването и ще възстанови заплатените до момента суми на пътниците в разумен срок.
Приблизителен размер на групата – 40 (четиридесет) души.
Необходим документ за пътуването е валиден международен паспорт, изтичащ след не по-малко от 6 месеца от датата на приключване на пътуването. Чуждестранни граждани, може да проверят визовите изисквания, валидни за техните държави на страниците на техните консулски отдели, външно министерство или съответните служби. Няма специфични изисквания за ваксинации по маршрута.
Круизните кораби са съобразени с нуждите на лица с ограничена подвижност. За да бъдат съобразени специфичните нужди на всяко пътуващо лице с ограничена подвижност, те трябва да бъдат ясно комуникирани с туристическия агент. Може да бъде заявена специализирана каюта, съдействие от корабния персонал по време на слизане и качване на кораба и др. Всички общи части на круизните кораби може да бъдат достъпвани с инвалидна количка. Някои от бреговите екскурзии и допълнителните дейности на борда може да не са подходящи за пътуващи лица с ограничена подвижност. Автобусните и самолетни превози по маршрута могат да бъдат некомфортни или неподходящи за лица със силно ограничена подвижност.
Официалният език на комуникация, ежедневните бюлетини, обслужването, менютата в ресторантите, указателните табели, бреговите екскурзии и др. на борда на круизните кораби е английският език. Възможно е, но не е гарантирано, нито от страна на превозвача, нито от страна на туроператора или туристическия агент, да бъдат използвани и други езици като френски, немски, руски или друг, специфичен за конкретната круизна компания и персонал на борда.
Хотели по програмата