+359 883 392 152 Запитване

В Тенерифе на карнавал 2025 от София

О-в Тенерифе, Испания
Продължителност
4 дни / 3 нощувки
Дати на отпътуване
03.03.2025 г.
Цени от
1999лв.
Запитване
Програма
За карнавала:
Карнавалът в Санта Крус де Тенерифе се провежда всяка година от средата на януари до средата на февруари, различни дати). Подготовката за карнавала започва няколко месеца преди това, когато групите участници изработват своите уникални костюми.
Всяка група избира тема, която да бъде представена в карнавала и костюмите се изработват за избраната тема. Карнавалът в Санта Круз де Тенерифе е известен като един от най-големите карнавали в света, втори след карнавала в Рио де Жанейро в Бразилия.

Въпреки факта, че в този период на годината се празнуват карнавали на всичките седем Канарски острова, Санта Крус де Тенерифе е известен като най-големият и красив. Поради многобройните посетители по време на карнавалните дни и голямото търсене на места за настаняване се препоръчва да проверите цените на хотелите и да резервирате стаи доста по-рано.

Празникът започва официално с избора на карнавала на кралицата, след което се провеждат цветни танцови паради на школите на Самба. Всяка група със своите пъстри носии се състезава за първо място. В допълнение към танцуващите групи оркестри и хорове маршируват заедно с украсени коне.

Кулминацията на танцовите състезания се провежда на третия ден от карнавала на местния стадион, където хиляди посетители, местни и туристи, се наслаждават на сцени, музика и невероятен ритъм.


Програма

Ден 1, 3 март 2025 г.: София – Тенерифе

Чекиране и качване на летище София за полет до дестинацията
Тенерифе. Ще бъдете трансферирани до хотела. Нощувка


Ден 2, 04 март 2025 г.: Санта Крус де Тенерифе. Закуска.

Carnival Main Parade-Ще посетите карнавала в най-важният му ден. Марди Гра -Mardi Gras, известен също като „Martes de Карнавал“ или Задушница, е един от най-очакваните дни на Карнавал в Санта Крус де Тенерифе. Това е кулминацията на седмици на празници, белязани от грандиозни паради, костюми екстравагантни и интензивни улични партита. Grand Coso Parade това е връхната точка на Марди Гра, привличайки хиляди зрители. Групи от танцьори с прекрасни костюми превземат улиците на Санта Круз, създавайки невероятно шоу. Темата на карнавала през 2025 г. е"Тайните на Африка".

Карнавалът в Санта Крус де Тенерифе е един от най-големите и най-ярките събития в света. Това грандиозно събитие привлича туристи от цял свят и обхваща
няколко седмици. Пълен е с цветни паради, екстравагантни костюми, музика на живо и празнична атмосфера, която капсулира духа на Канарските острови.
Това е празник на радостта, творчеството и общностния дух. Това обединява хора от всички възрасти и произход, за да се насладят на незабравимо преживяване. Нощувка.

Ден3, 05 март 2025г. Закуска .Свободно време за опознаване на острова. Нощувка.

Ден 4, 06 март 2025 г. Ще бъдете трансферирани на летище, за да се качите на полета за вкъщи.

Ваканционен пакет на Reverie за уникално преживяване!


Цената включва • Двупосочен самолетен билет София-Мюнхен-Тенерифе
• Два ръчни багажи : лична чанта + куфарче до 8 кг
• Двупосочен трансфер до хотела
• 3 нощувки в хотел 3* HN TENERIFE или подобен
• 3 закуски
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 хил. евро
Цената не включва • Чекиран багаж 20 кг
• Туристически данък към хотела
• Водач от агенцията
• Застраховка отмяна на пътуване
Допълнителни услуги:
• Доплащане за чекиран багаж от 20 кг -150 лв
Допълнителна информация
Полетно разписание:
Отпътуване от София 03.03.2025 г. в 06:00 ч.; пристигане Мюнхен 03.03.2025 г. в 07:00 ч.; Луфтханза
Отпътуване Мюнхен 03.03.2025 г. в 08:20 ч.; пристигане Санта Крус де Тенерифе 03.03.2025 г. в 12:20 ч.; Луфтханза
Отпътуване Гран Канария 06.03.2025 г. в 13:25 ч.; пристигане Мюнхен 12.03.2025 в 19:05; Луфтханза
Отпътуване Мюнхен 06.03.2025 г. в 22:00 ч.; пристигане София 13.03.2025 в 01:10; Луфтханза


Програма на фестивала:
Неделя, 2 март: Дневен карнавал
Понеделник, 3 март: Карнавален понеделник
Вторник, 4 март: Главен парад на карнавала
Сряда, 5 март: Погребение на сардината


Условия за плащане:
➢ 40% при потвърждение на резервация
➢ 60% 45 дни преди отпътуване
При заявки по-малко от 45 дни преди датата на отпътуване, плащането се извършва в пълен размер на датата на резервацията.


Забележка:
Разписанието на полетите подлежи на промяна без предизвестие от авиокомпанията. За други опции за полет, ценообразуването се извършва при заявка, в зависимост от наличността към момента на заявка.

Възможностите за настаняване са налични към датата на отправяне на офертата. Ако някой от вариантите за настаняване стане
недостъпен, ние ще ви предложим подобни алтернативи. Класификацията на звездите на местата за настаняване е тази, която официално е определена от компетентното министерство на съответните държави и спазвайте местните разпоредби.